Program


Babszem Jankó Gyermekszínház - ÁLLATOK NYELVÉN TUDÓ JUHÁSZ

Babszem Jankó Gyermekszínház - ÁLLATOK NYELVÉN TUDÓ JUHÁSZ

Az ismert, vidám népmese színpadi változatát láthatják a nézők, melyben a gyermekek végig a történet szereplői. A mulatságos történetet dalok teszik még szórakoztatóbbá, melyet a darab végén a „báránykák” el is táncolhatnak.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 10:00

Állatok nyelvén tudó juhász
A Babszem Jankó Gyermekszínház élőszereplős előadása a közelgő Föld Napja alkalmából.

A jámbor, ám éles eszű juhász egy nap, birkaőrzés közben, egy ágak közé szorult kígyót talál. A kétségbeesett csúszómászó – aki a kígyók királya – megígéri, hogy teljesíti egy kívánságát, ha kiszabadítja.
A jólelkű juhásznak megesik a szíve rajta, megmenti. S cserébe mi a kívánsága? Nem arany, nem drágakő… az állatok nyelvét szeretné érteni! Óhaja teljesül, ám meg kell ígérnie, hogy soha nem árulja el, honnan kapta a tudományát.
Ha mégis megteszi, meghal! Mi sem egyszerűbb betartani az ígéretet… annak, akinek nincs egy kotnyeles felesége! S mivel a portájukon igen sok beszélő állat akad, szegény juhászunkra keserves napok várnak.
Nos, mulatságos történetnek nézünk elébe!

Az ismert, vidám népmese színpadi változatát láthatják a nézők, melyben a gyermekek végig a történet szereplői. Nem más feladat hárul rájuk, mint a juhász hőn szeretett bárányainak megformálása, akikkel Mátyás minden búját, baját megtanácskozza.
A mulatságos történetet dalok teszik még szórakoztatóbbá, melyet a darab végén a „báránykák” el is táncolhatnak.

Az előadást óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek ajánljuk.

Ajánlatunk


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!