Program


Babel Sound Budapest 2016 - 4 napos bérlet július 23-26.

Babel Sound Budapest 2016 - 4 napos bérlet július 23-26.

Budapesten is dübörög a Babel Sound!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 23. szombat, 19:00

Elsősorban a mediterrán muzsikák dominálnak a július 19. és 26. között megrendezésre kerülő fesztiválon. 8 nap alatt 8, nem hétköznapi fellépő érkezik különböző országokból a budapesti ELLÁTÓházba. Bábeli zűrzavar, durva sokszínűség. Lesz itt klezmer punk, balkán vidámpop, afrikai bennszülött jazz, indiai bossa-nova, no meg spanyol flamenco.

A hétvége spanyolos: a péntek az utcai multikultié. A vidám Canteca de Macao pop köntösbe bújtatott rumba-ska-reggae-flamenco fúziót játszik, míg szombaton a fiatal tarragonai csajok, a Roba Estesa folk calentója szól. Belekóstolhatsz, milyen lehet egy finom bort kortyolgatni a hacienda teraszán üldögélve, a másik pillanatban pedig már vered a padlót a cipőd sarkával, és latin loverként hasítasz át a táncoló tömegen a flamenco őrült ütemére.

A vasárnap fellépő tel-avivi Jewish Monkeys több mint becstelen: Gael Zaidner és cimborái vállaltan non-PC szövegeket párosítanak balkán-klezmer-punk zenéjükhöz. A gyors ütem garantált, az ugrálás veszélye fennáll!

25-én a holland Amariszi vezet be Balkan Chaotikájába. Pop, reggae, swing krosszóver.
Delíriumba szökő banzáj a színpadon, spontaneitás és közvetlenség. Rockenroll szélesterpesz tangóharmonikával, ópium pipa dallamok, tulipán, szélmalom, fapapucs.

A fesztivált július 26-án, kedden a gyönyörű, londoni-bangladesi Shama Rahman zárja. Szitár-művész, énekes, zeneszerző, színésznő. Az idegtudományok doktora. Urban folkjában a pikáns keleti hangzás a finom jazzt és a bossa-novát fűszerezi, de dubstep, punk, trip hop hatásokat is érezni fogsz.

Program:

2016. július 23. Roba Estesa (ESP)

2016. július 24. JEWISH MONKEYS (ISR)
2016. július 25. Amariszi (NED)
2016. július 26. Shama Rahman Arts (GBR)

 

 

 

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!