Program


"AZ ÉN MENYASSZONYOM" Komáromi István szerzői-előadói estje

"AZ ÉN MENYASSZONYOM" Komáromi István szerzői-előadói estje

Komáromi Pisti "A dallamos pop, rock szerzője"

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 17. péntek, 19:00

Közreműködnek:
SZŰCS BÉLA MŰSORVEZETŐ (BB PRODUKCIÓ)
CIT-CAR TÁNCSPORT EGYESÜLET VERSENYTÁNCOSAI
LISKA JÁNOS VENDÉGMŰVÉSZ

Az ARTISJUS által nyilvántartott szerző, szakvizsgázott előadóművész. Eddig 132 levédett dala van, melyek kortalanok, mindenkihez szólnak, szövegei mély mondanivalóval bírnak. A lírikus poptól a rockon át a táncdalon keresztül az igényes mulatósig változatos a repertoárja. A saját szerzeményei mellett készített magyar nyelvű feldolgozásokat is a külföldi szerzők elismerésével. Ezen kívül több, az egyes országokra jellemző dalra készített magyar nyelvű változatot. Szerzőként részt vett kabaré-színdarab, közcélú film-klipek zenei munkálataiban. Készített versekhez aláfestő zenét Pl Ady Endre Karácsonyi rege, Heltai Jenő A másik... Három szerzeményében szerepelnek a nemzet színészei: Bodrogi Gyula, Szabó Gyula és Sztankay István. Ő írta a Zámbó Jimmy Best of záró dalát is. Az est érdekessége, ritka alkalom, hogy nem csak meghallgathatunk régebbi és új dalokat, hanem beszélgetni is fog róluk. Kellemes, közvetlen, jó légkörű estre készülhetünk.

Ajánlatunk


A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!