Program


Mahó Andrea: Az élet zenéje

Mahó Andrea: Az élet zenéje

Jótékonysági koncertet ad Mahó Andrea
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 19:00

Az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből  A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványt támogatja.


A közhasznú alapítvány kiemelten támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szakmai tevékenységének fejlesztését, de egyéb területeken is aktívan segíti a szülészet és a nőgyógyászat fejlődését.
 
Mahó Andrea koncertjén  szinte minden stílus képviselteti magát, a komolyabb műfajtól a pop-on át a rockzenéig.
A közönség a zenei világirodalom legszebb dalaira számíthat versekkel megfűszerezve. A művésznő itt mutatja be gyönyörű új dalát, amelynek zenéjét Fitos Viktor szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta.
 
Az est sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, de a Jubileumi Eötvös Kórus is szórakoztatja majd a közönséget Balassa Ildikó vezetésével.
 
A publikum szintén megcsodálhatja Gyulai Júlia és Potornai Norbert sztepptánc Európa-bajnokok előadását is, akik nemcsak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak.
 
A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és  kitűnő zenész kollégái biztosítják, az est rendezője Ruzicska László.
 
Mahó Andreáról köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik is. Vallja, hogy segíteni, adakozni, jónak lenni nemes dolog.
 
Nem véletlen tehát, hogy novemberi koncertjének bevételéből immár második alkalommal A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványt támogatja, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát segíti.
 
A koncert főtámogatója a Fővárosi Önkormányzat.

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!