Program


Ava Trio (TR/IT/CH)
4

Ava Trio (TR/IT/CH)

A 2015-ben, a hollandiai Groningenben alapított AVA Trio tagjai olasz és török zenészek, akik a Földközi-tenger gazdag és változatos zenei világába kalauzolnak. Úticéljuk nem szorul magyarázatra, zenéjük időtlen.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 19. szombat, 20:00

Ava Trio (TR/IT/CH)

Közreműködik:
Giuseppe Doronzo - baritone szaxofon, neyamban, fúvós hangszerek
Esat Ekincioglu - nagybőgő
Pino Basile - keretdob, ütőhangszerek

Debütáló lemezüket, a 2017-ben megjelent Music from an Imaginary Land címűt az NPR Rádió az All About Jazz magazin és az El Intruso International Jazz Critic Pool a legjobb bemutatkozó albumnak szavazta meg a megjelenés évében. A zenekar második, november 29-én megjelent, Digging the Sand című lemezével folytatja a fantázia barlangjaiban való bányászást, és kerüli a klisékkel teli, jól ismert utakat.

"Mint a mediterrán térség maga, a Digging the Sand is az etnikai hatások találkozóhelye, telis tele dichotómiákkal; melankólia és intenzitás, egzotikum, ami mégis a nyugati zenén alapszik. Megmerít az álmokban, a titokzatosságban és a melankóliában, de olyan intenzitású zenei pillanatokkal zökkent ki ebből, amelyek örvénylő dervisekre utalnak." Karl Ackerman, AllAboutJazz 4/5*

„Az álom és a melankólia, a misztikum és a fény között a trió tagjai egy személyes esztétikát építenek fel... Ez az album felébreszti az érzékeket minden finomságával és dallambeli leleményével, és valódi zenei élményt nyújt.” Yves Dorison, Culture Jazz Magazine (FR)

„Világzene és archaikus folk, egy csipetnyi avantgárd hangulattal… Mágikus keleti varázslat, amelyet a rituális ritmusok és a különleges skálák egzotikuma hoz létre” Jazztrail, USA

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!