Program


'Aszittem, hogy jókedvem van...' - Kiss Ferenc jubileumi koncertje

'Aszittem, hogy jókedvem van...' - Kiss Ferenc jubileumi koncertje

A magyar azonosságzene legendás szerző-előadója, Kiss Ferenc „hangépítész” 60. születésnapját ünnepli idén. A táncos szkénéből, a Vízöntőből, Kolindából, és számos film zenéje révén jól ismert muzsikus egy nagyszabású retrospektív produkcióval készül erre az alkalomra a Budapest Music Centerben október 25-én, melyben a műfaj legjobbjait vonultatja fel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. október 25. szombat, 19:00

A szerző minden dalát és hosszabb lélegzetű tematikus kompozícióját – Nagyvárosi bujdosók, Szerelem hava, Pávaének – azokra az értékekre alapozta, amiket a néprajz- és zenetudomány feltárt az elmúlt évszázadban, és azokra az újabb gyűjtésekre, melyek az új népművészeti mozgalom révén felszínre kerültek az elmúlt négy évtized során. Az archaikus népzene legszebb darabjait dolgozta fel kortárs szemlélettel, sajátos és egyedi eszközökkel. Ebben a műsorban legsikeresebb munkái és hosszabb műveinek jellegzetes részletei hallhatók majd az ő főszereplésével, állandó zenekara, az Etnofon Zenei Társulás kíséretében. Olyan neves vendégek közreműködésével, mint Szvorák Katalin, Bognár Szilvia, Balogh Kálmán, Dresch Mihály, Novák Péter.

Ajánlatunk


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Kövess minket!


További ajánlataink


Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

KoncertM, Siófok - Plázs Nagyszínpad

LŐDD BE A SÉRÓD, SZÓLJ A BARÁTAIDNAK ÉS BULIZZ A BALATONON FENYŐ MIKLÓSSAL!

The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!