Program


'Aszittem, hogy jókedvem van...' - Kiss Ferenc jubileumi koncertje

'Aszittem, hogy jókedvem van...' - Kiss Ferenc jubileumi koncertje

A magyar azonosságzene legendás szerző-előadója, Kiss Ferenc „hangépítész” 60. születésnapját ünnepli idén. A táncos szkénéből, a Vízöntőből, Kolindából, és számos film zenéje révén jól ismert muzsikus egy nagyszabású retrospektív produkcióval készül erre az alkalomra a Budapest Music Centerben október 25-én, melyben a műfaj legjobbjait vonultatja fel.

A szerző minden dalát és hosszabb lélegzetű tematikus kompozícióját – Nagyvárosi bujdosók, Szerelem hava, Pávaének – azokra az értékekre alapozta, amiket a néprajz- és zenetudomány feltárt az elmúlt évszázadban, és azokra az újabb gyűjtésekre, melyek az új népművészeti mozgalom révén felszínre kerültek az elmúlt négy évtized során. Az archaikus népzene legszebb darabjait dolgozta fel kortárs szemlélettel, sajátos és egyedi eszközökkel. Ebben a műsorban legsikeresebb munkái és hosszabb műveinek jellegzetes részletei hallhatók majd az ő főszereplésével, állandó zenekara, az Etnofon Zenei Társulás kíséretében. Olyan neves vendégek közreműködésével, mint Szvorák Katalin, Bognár Szilvia, Balogh Kálmán, Dresch Mihály, Novák Péter.

Follow us!


Suggestions


Interjúk, vallomások és beszámolók alapján íródott a regény, amelyben három nő sorsán keresztül…

TOM JONES - 2021 Szép

VeszprémFest, Veszprém Aréna

Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept