Program


Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)
4

Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 7. szerda, 20:00

Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

Közreműködik:
Aram Shelton - altszaxofon
Pozsár Máté - zongora
Ajtai Péter - nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt - dob

Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz. A jelenleg Budapesten élő zenész 2000 óta összpontosít az avantgárd jazzhagyomány és a szabad improvizáció talaján nyugvó zenére. Hangzásvilága harmóniailag gazdag, zenei gondolatait állandó mozgásban lévő, tonikai váltásokban, mégis tiszta melódiai és ritmikai konstrukciókban fogalmazza meg. Tapasztalatait a világ legkülönbözőbb kreatív zenei közösségeiben gyűjtötte össze San Fransiscótól, Chicagón és Koppenhágán át, Budapestig. A kvartett Opus-beli koncertjén Shelton Everything for Somebody és Gold Age című lemezének számait hallhatjuk, amit a tagok egyedi stílusa és az örömteli, energikus, nyers és éles kollektív improvizáció tesz igazán felejthetetlenné.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

elkafkásodás két részben

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!