Programm


Apacuka Zenekar Családi Vasárnap- Advent

Apacuka Zenekar Családi Vasárnap- Advent

A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magával ragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.



 mehr

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2023. Dezember 10. Sonntag, 10:30

Interaktív, játékos, táncos koncertjeiken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak, amelyek megtalálhatóak a Színes világ, Hangfalatok és a Családfánk című lemezeiken.

Krisztáék visszatérő vendégeink a házban, idén viszont igazi kuriózum lesz koncertjük, ahol együtt hangolódunk majd a meghitt, békés ünnepre.

Az aulában adventi forgataggal, kézműves vásárral és workshopokkal, karácsonyi fotózással készülünk kicsiknek és nagyoknak!

Unser Angebot


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Follow us!


Angebote


RÁADÁS! - 50. JUBILEUMI KONCERT KOBAYASHI KEN-ICHIROVAL

MÁV Szimfonikus Zenekar

Egy valami, amit Kobayashi Ken-Ichiro soha nem mulaszt el megemlíteni: az a zenekar, amelyet életében először vezényelt szülőhazája határain kívül,…

Az MVM Club koncertsorozat nyitókoncertjén, a MOMKult szabadtéri színpadán fellép Tóth Vera, Csík János, Pál István „Szalonna” és Bandája.

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!