Program


Anna and the Barbies 20 – SZÍNHÁZI ...

Anna and the Barbies 20 – SZÍNHÁZI ...

"Azt szeretném nyugodt, improvizatív körülmények között elérni, hogy betekintést nyerjünk abba a kincsestárba, ami egy-egy művész lelkében van, amihez talán még saját magának sincs olyan gyakran hozzáférése. Kötetlen beszélgetés formájában fényt derítünk közösen az élet nagy titkaira, csodáira. "

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. vasárnap, 19:00

Ez alkalommal egy egészen rendhagyó, különleges este bemutatóját láthatja a közönség a Várkert Bazár színpadán. A 20. születésnapját ünneplő Fonogram-díjas Anna and the Barbies zenekar ezen az estén a koncerttermek harsányságából a színházi világ intimitásába húzódik vissza és a nézők aktív részvételével a versek és a zene segítségével keresik a választ az élet nagy kérdéseire. Szó esik majd az álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról. A zenekarhoz csatlakozik Novák Péter énekes, színész is, aki a dalszövegeket sajátos értelmezésben interpretálja majd és – talán még hangszert is ragadva – különleges látásmódjával egészíti ki Anna kicsit sem hétköznapi világát.

 

Könnyed, de mély, szórakoztató, de elgondolkodtató, zenés, verses, beszélgetős estére várjuk a bátor érdeklődőket.
Az előadás után itt lesz először megtekinthető és előrendelhető a Vincze Mill kiadásában, limitált és számozott példányban megjelentetett, exkluzív kiadású 20 év 20 dalszöveg kiadvány, merített papíron, Krizbo illusztrációival.

Az est vendége: Novák Péter színművész

Zenekar:
Pásztor Anna ének
Pásztor Sámuel ének, gitár
Hernádi Dávid basszusgitár
Vághy Tamás zongora
Balasi Ádám dob 

 

Ajánlatunk


Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Kövess minket!


További ajánlataink


Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós.

TNT - POP / 30 év egy koncertben

MVM Dome

Tarts velünk egy gigantikus utazásra a TNT POP világában 2025. március 29-én az MVM dome-ban!

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!