Program


Álomutazó
6

Álomutazó

Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 27. hétfő, 19:00

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

Szereplők:

Szabó Győző, Schell Judit, Wolf Kati, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Kiss Zoltán, Hajdu Steve, Péter Szabó Szilvia, Varga Viktor, a Rippel fivérek és még sokan mások.

Rendező és koreográfus: Juronics Tamás
Író: Vinnai András, Hegedűs Bálint
Zeneszerző: Rakonczai Viktor
Dalszövegíró: OrbánTamás
Díszlettervező: Rajcsány Balázs
Jelmeztervező: Bujdosó Nóra
Tánckar: Szegedi Kortárs Balett

Producer: Illés Gabriella

Színházba tér vissza idén karácsonykor az ÁLOMUTAZÓ

Színházi előadásként éled újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató ÁLOMUTAZÓ című családi mesemusical. A látványos „arénashowt” 100 ezren látták, majd a darabról készült felvételre mintegy 300 ezren voltak kíváncsiak. Idén karácsonykor a színházi verzió ősbemutatójában láthatjuk majd az ismert mesealakokat, a RaM Színházban. A sztárcsapat Wolf Katival és Péter Szabó Szilviával egészül ki.

 A parádés színészgárdával rendre karácsonykor bemutatott ÁLOMUTAZÓ című mesemusicalegy egyedülálló, 100%-ban hazai produkció, melyet eddig élőben valamint az előadást bemutató  egész estés videóközvetítés megtekintése útján már több mint 400 ezren láttak.

 “Idén decemberben a RaM Színház falai között egy családiasabb, színházi előadás keretei között mutatjuk be az ÁLOMUTAZÓt. Természetesen az elődások védjegyévé vált látványvilág és koreográfia idén sem marad el, csak most még bensőségesebb karácsonyi hangulatot varázsolunk a nézőinknek”- meséli a darab rendezője Juronics Tamás.

 “A színházi változat iránt külföldi színházak is érdeklődnek, így most olyan környezetben tér vissza a történet, ami számukra is elérhető méretekben mutatja be az ÁLOMUTAZÓt. Nagy öröm, hogy felfigyeltek ránk nemzetközi szinten is, a kőszínházi keretek adottságai miatt viszont a hazai bemutatót mindössze 3000 nézőnek lesz alkalma megtekinteni itthon”- mondta el a TulipánTündér Produkció vezetője, Illés Gabriella.

Idén karácsonykor,december 26-án és 27-éna korábbi sztárok -Szabó Győző,Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Varga Viktor, Hajdu Steve és a Rippel fivérek– mellé csatlakozik majd Wolf Kati és Péter Szabó Szilvia is.“ A kislányom első színpadi élménye volt ez a darab, már két és fél évesen beszippantotta az ÁLOMUTAZÓ, annyira, hogy azóta a Bárány mindig ott van az ágyán, azzal alszik” – mesélte Péter Szabó Szilvi.

 Wolf Kati szintén nagy rajongója volt az előadásnak. “Lenyűgözve néztem ezt a nagyszabású produkciót és titkon azt vártam, hogy én is szerepelhessek benne” – mondta a népszerű énekesnő. “Most ez a vágyam is megvalósul és egy olyan szuperlátványos mesemusicalban vehetek részt, ami ugyanúgy szól a kisebbik gyermekemnek, mint ahogy élvezheti a nagyobb is, és ez fantasztikus, hogy egyszerre nézhetik majd idén karácsonykor ” – mondja a művésznő.

Visszatérítési garancia:
Amennyiben bármely okból az előadásokat 2021. december hónapban nem tudjuk bemutatni, úgy azok egy másik időpontban megnézhetők vagy visszatérítjük a jegyek árát.

Ajánlatunk


A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!