Program


ALEXANDROV

ALEXANDROV

Az Alexandrov együttes, az Orosz Hadsereg hivatalos akadémiai ének- és táncegyüttese visszatér Magyarországra, június 1-jén a tokaji közönségnek mutatkoznak be.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 18:00

Az együttes Alexandr Vasziljevics Alexandrov vezetésével alakult 1928-ban a Vörös Hadsereg tizenkét katonájából. 1933-ban a tagok száma 300 főre duzzadt, tánckarral és zenekarral is kiegészültek, s ebben az évben vették fel az Alexandrov nevet alapítójuk után. Apja halála után Boris Alexandrov vette át az együttes vezetését, az ő igazgatói irányítása alatt váltak világhírűvé. Fennállásuk óta több mint hetven országban koncerteztek, felléptek többek között a berlini fal leomlásának tiszteletére rendezett Roger Waters Fal című koncertjén, de 2004-ben a Vatikánban, II. János Pál pápa születésnapján is.

A társulat ma 120 főből áll, férfikórussal, női és férfi szólóénekesekkel, valamint klasszikus és akrobatikus technikával bíró táncosokkal. A zenekarban a fa-és fémfúvósok mellett eredeti orosz autentikus hangszerek, balalajka, domra, baján, harmonika idézik meg az összetéveszthetetlen orosz hangulatot. Repertoárjuk az orosz népdaloktól, az egyházi énekeken, operaáriákon át, a popzenéig terjed, amiből nem hiányozhat a híres Katyusa vagy Kalinka című népdal.

Ők Oroszország egyik legismertebb büszkeségei, akik most Tokajban mutatják be az orosz hagyományokat, mindezt a művészet legmagasabb fokán.

Az eseményt követően lehetőség kínálkozik az érdeklődőknek a Bajnokok Ligája döntőjének óriáskivetítőn történő megnézésére a Katlan kávézóban, melyhez orosz vacsorát is kínálunk.

Előétel: Blini füstölt lazaccal
Leves: Borscs leves
Főételek: Pelmenyi, Sertéskaraj Orloff módra, Marha Stroganoff módra
Desszert: Szirnyiki erdei gyümölcs szósszal (túrófánk)

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Egy vidéki kulturális intézményben leváltják az igazgatót: épp a régi igazgató búcsúztatása és az új igazgató beiktatása zajlik. Itt van a minisztérium képviselője, a helyi önkormányzat kulturális felelőse, a régi igazgató és kirúgástól rettegő munkatársai, és itt van az új, fiatal igazgató is, egy baráttal, kinek szerepe még homályos. Az igazgatótanács tehetetlenül követi az eseményeket, jóváhagyásukat senki sem kéri. Furcsa módon szinte mindenkit elkísér a házastársa is a ceremóniára, és lassan rájövünk, hogy ez a közpénzből működő intézmény valójában egy családi vállalkozás, aminek felkavart állóvizét magánéleti viharok is fodrozzák.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett

Erkel Színház

Mi a közös Charlie Chaplin, Bridgitte Bardot, és Sting között? Mindannyian rajonganak az áprilisban Budapestre látogató Grúz Állami Népi Együttesért!

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!