Program


A vegán táplálkozás alapjai főzőtanfolyam 2. rész Kovács Zoltán vegán séffel
5

A vegán táplálkozás alapjai főzőtanfolyam 2. rész Kovács Zoltán vegán séffel

Szélesítse vegán konyhájának repertoárját további ámulatba ejtő növényi finomságokkal! Igény szerint az elméleti alapokat is átismételjük, így kezdőket is szeretettel látunk! Receptjeink az összes állati összetevőtől mentesek, így egyes ételallergiák is esetén is bátran alkalmazhatóak.
 több...

PROGRAM:

    A vegán táplálkozás ismérvei
    Anyagismeret
    Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
    Alapanyagok beszerzése
    Konyhatechnológiai alapismeretek
    Vegán majonéz és variációi
    Tepsis rakottak
    Bechamel mártás
    Barackos gombóc
    Cézár saláta

* A programváltozás jogát fenntartjuk!


HELYSZÍN: Blanchir Főzőiskola, 1114 Budapest, Kemenes u. 4. (Szent Gellért térhez közel)
A TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ
TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK ÉS A KÖZÖS VACSORA KÖLTSÉGEIT, VALAMINT AZ ÉTELEK NYOMTATOTT RECEPTJÉT.

SZERETETTEL VÁRJUK TANFOLYAMUNKON!

Kövess minket!


Ajánló


Presser 1507. koncert

Papp László Budapest Sportaréna

Presser Gábor 1507. koncertjét tartja 2018. október 7-én a Sportarénában. A minden ízében…

MET-operaközvetítések 2018/19

Uránia Nemzeti Filmszínház

Az opera világsztárjai élőben - tíz kivételes előadás HD-ben a New York-i Metropolitanből…

Ha A Csárdáskirálynő Kálmán Imre legtöbbet játszott műve, akkor kétségkívül a Marica grófnő…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

x

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. RendbenTovábbi információ