Program


Ádám almái

Ádám almái

Vidor fesztivál 2018
ÁDÁM ALMÁI
fekete komédia
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 24. péntek, 19:00

A neonáci Adamot közmunkára ítélik, és Ivan, a hitbuzgó pap közösségébe kerül. Ivan nagyon lelkes, és Adam nincs egyedül: az alkoholista, nõket erõszakoló Gunnar és a kútrabló Khalid ugyancsak azért vannak itt, hogy Ivan segítségével a jó útra térjenek. Ivan hisz Istenben, hisz a Jó gyõzelmében, és nem vesz tudomást arról, hogy agydaganata van, a gyermeke testi-szellemi fogyatékos, és a felesége pedig az öngyilkosságba menekült. Adam kételkedik, makacsul ellenáll. Ivan azt a feladatot adja Adamnak, hogy süssön egy almás pitét. Ám mit lehet tenni akkor, ha a kezdetben bõ termést hozó almafa egyre inkább a varjak és a kukacok martalékává válik, mi több, a végén még a villám is belecsap? Ivan és Adam, azaz a Jó és a Rossz párharcának példázata e skandináv stílusú fekete-komédia, tele abszurd helyzetekkel, komikus, keserû és megindító pillanatokkal.

Az Ádám almái színpadi változata Anders Thomas Jensen azonos címû dán-német filmje alapján készült, amit 2005-ben nagy sikerrel játszottak a magyar mozik, 2006-ban pedig az Európai Filmakadémia díjára jelölték.

Az elõadás megtekintését durva szavak és erõs hanghatások miatt
16 éven aluliak számára nem ajánljuk.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Ajánlatunk


musical két részben

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!