Program


Abstract-Bruce Marie

Abstract-Bruce Marie

Duda Paiva Company (NL)
Bruce Marie
16+
65’ szünet nélkül
angol nyelven

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 11. csütörtök, 19:00

Koncepció: Duda Paiva

Dramaturgia: Kim Kooiman

Zeneszerző: Flip Noorman, Wilco Alkema

Díszlet- és jelmeztervező: Tessa Verbei

Fénytervező: Mark Verhoef

Rendezőasszisztens: Josje Eijkenboom

Rendező: Duda Paiva, Neville Tranter

Játssza: Duda Paiva

 

Mi lenne, ha létezne egy olyan chip, amely lehetővé tenné, hogy az emberek túllépjenek a test minden fizikai korlátján? Bizonyára csak a legszerencsésebbek kaphatnák meg. A laboratórium előtt, ahol mindez történik, tolong a tömeg, hogy ahhoz a 0,00000001 százalékhoz tartozzon, aki az első a sorban. Bent az épületben ott van Bruce, a korosodó drag queen: egy kettéhasadt személyiség, egy férfi, akinek a teste már nem akar többet, de valamivel közelebb került a chiphez, mint a többiek. A laborban találkozunk Muffinnal is, a majommal, akin már rengeteg kísérletet végeztek, és akinek már van chipje. A laboratórium kényes egyensúlyát Bruce visszavonhatatlanul felborítja a jelenlétével. Mi lenne, ha egy apró digitális eljárással megszabadulhatnál minden testi korlátodtól? Akkor is ember maradnál?

 

Duda Paiva új szólójában alámerül a transzhumanizmus világába, amely az örök élet helyett a korlátok nélküli életre törekszik. A Bruce Marie alaphelyzetét maga a megállíthatatlan valóság adja. Egy előadás a romlásról és a kiszolgáltatottságról olyan időkben, amikor minden és mindenki befolyásolható, ha van hozzá elég eszközünk. Ebben az éles dialógusokkal, nagyszerű dalokkal és az előadó és a bábok közötti merész koreográfiákkal tarkított vígjátékban Paiva páratlan tehetségének minden oldalát megmutatja.

Ajánlatunk


Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádni való karakterekkel.

Kövess minket!


További ajánlataink


SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

IL VOLO 2024

MVM Dome

Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért – közkívánatra – 2024-ben az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!