Program


A vád (Fábri)

A vád (Fábri)

A nézőnek az esküdtszékkel együtt kell ítéletet hoznia az ügyben. A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált film kényelmetlen kérdéseket tesz fel, két különböző nézőponttal szemléltetve a jogrendszerünk és a morális értékrendünk között feszülő ellentéteket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 16:00

A vád
francia dráma, 138 perc, 2021
francia nyelven, magyar felirattal

Rendező: Yvan Attal
Szereplők: Ben Attal, Suzanne Jouannet, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Kassovitz

Nemi erőszak, vagy egy rosszul sikerült egyéjszakás kaland? Az egyetemista Alexandre pár napra hazalátogat Párizsba. Megismerkedik édesanyja új élettársával, és még aznap este bulizni megy a férfi 17 éves, konzervatív neveltetésű lányával, Milával. Reggelre mindkettőjük élete összeomlik: a lány erőszakkal vádolja meg a fiút. A két fiatal a bíróság előtt meséli el a történteket, ahol a felszínre kerülnek a családjaik közti, világnézetükből és vallásukból fakadó különbségek is.

A nézőnek az esküdtszékkel együtt kell ítéletet hoznia az ügyben. A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált film kényelmetlen kérdéseket tesz fel, két különböző nézőponttal szemléltetve a jogrendszerünk és a morális értékrendünk között feszülő ellentéteket.

Díjak: Velencei-i Nemzetközi Filmfesztivál 2021: Versenyprogram

Bemutató dátuma: 2023.03.23.
Forgalmazó: Mozinet

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!