Program


A mocsár szépe

A mocsár szépe

Az előadás hossza: 45 perc, szünet nélkül
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 11:00

A történet egy kis tavacska partján játszódik. Semmi különös gondolnánk, de ebben a picike élettérben ugyanúgy zajlik az élet, mint az emberek között. Először is ott a hernyó. Ő a címszereplő, a mocsár szépe. Hernyóként kezdi a pályafutását, majd bebábozódik, végül a darab vége felé szép lepkévé válik. Zsémbes, hepciás alak, aki utálja a változásokat, a beletörődés pedig végképp nem tartozik az erősségei közé. Barátja a Vízililiom, balga egy nőszemély, amúgy bájos hajadon, tele jó szándékkal, amiket remekbeszabott tanácsok formájában tukmál folyamatosan a környezetére.
Mintha már láttunk volna ilyen embereket ugye?
Hát sokan vagyunk így ezzel, hogy nem szeretjük igazán a változásokat, na de változni kell, méghozzá nem mindig az elképzeléseink szerint, mert néha a maga kedvére alakít minket az élet.
A darab egy óra felhőtlen kacagás, tele helyzetkomikummal, játékossággal zenével fűszerezve. Igaz családi előadás, amiben a gyerekektől a felnőttekig minden korosztály megtalálja a humort a maga számára.

írta és rendezte PÁLFALVI DOROTTYA
Hernyó/Fecskefarkú Szender DÖGEI MÁTYÁS,
Vízililiom TALJÁN VIOLETTA
Teknőc CHRISTIAN CLAUSEN
Vizitök RADICS RÉKA
Mocsári Hibiszkusz SANDRA MARTIN PAVON
Mocsári Áfonya DESICS TEODÓRA

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Kövess minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Bradley Jaden Live in Budapest Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A West End-szupersztár, Bradley Jaden Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!