Program


A Kitchen Budapest bemutatja: Bakarobo Kupa – hülye robotverseny

A Kitchen Budapest bemutatja: Bakarobo Kupa – hülye robotverseny

Verseny és performansz
szórakoztató robotok

A Bakarobo Kupa egészen különleges esemény. Ha kicsit tudnánk japánul, rögtön sejtenénk, hogy valami nem stimmel baka ugyanis japánul annyit tesz: buta.

A Bakarobot a japán Maywadenki csoport alapítója Tosa Nobumichi szervezte meg először Tokióban és azóta évről évre megrendezik a hülye robotok vetélkedőjét.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2010. október 31. vasárnap, 20:00

Ezen az estén a szórakoztató elektrotechnika veszi át az uralmat a Trafó színpadán. Vicces robotok versenyét, párbaját láthatjuk majd. A szervezők célja természetesen kettős: egyrészt azt szeretnék, ha a közönség jól érezné magát, másrészt jó lenne, ha ez a játék arra késztetné a robotika elszánt híveit, hogy maguk is lelkesen készítsenek olyan robotokat, amelyeknek nem mindig van praktikus tulajdonsága.

A verseny célja, hogy bemutassa a pályázatra érkező 10 leghaszontalanabb hülye robotot. A bekerülés feltétele, hogy a robotnak mechanikusan kell működnie, nem lehet semmilyen hasznos funkciója és az embereket meg kell nevettetnie. Reméljük te is velünk nevetsz majd!

A Kitchen Budapest és a Trafó közös célkitűzése hogy erősítsék a robotokkal, robotikával foglalkozó, ez iránt érdeklődő szcénát Budapesten és Európában. A Bakarobo az első közös esemény, melyen az alapító Tosa Nobomichi személyesen is részt vesz.

Az este folyamán performanszba ágyazott helyszíni zsűrizéssel választják ki a 10 fellépő robot közül a leghülyébbet és díjazzák alkotóját.

Kurátor: Attila NEMES

Ajánlatunk


Az iskolai év végéhez közeledve a Csillagszeműek különböző csoportjai két programmal várják a közönséget a Hagyományok Házában: 17 órától a fiatalabb budapesti és piliscsabai gyerekek mutatkoznak be. Mindkét előadás vendége a Csillagszeműek felnőtt társulatra, a Timár Együttes. A programban Timár Sándor klasszikus művei mellett a fiatal csoportvezetők saját koreográfiái is szerepelnek. A műsort Vizeli Bálint és zenekara kíséri.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködnek a Virtuózok zsűritagjai és legkiemelkedőbb tehetségei. Sztárvendég: Plácido Domingo

SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

Régi balladakincsünk egyik legbecsesebb darabja, a Barcsai szeretője az egészestés bűnügyi táncdráma kiindulópontja. A férjét megcsaló feleségre rettenetes büntetés vár,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!