Program


A 25 éves Új Bojtorján együttes koncertje - A magyar beatzene hőskora

A 25 éves Új Bojtorján együttes koncertje - A magyar beatzene hőskora

Az idén 25 éves együttes ebben az évben - május 24-én, 19 órától - ellátogat Kispestre is. Az előadás a tavaly májusban 100 éves születésnapját ünneplő KMO-ban lesz.

Aktuális előadások



A műsorra kedvezményes áron a KMO Hűségkártyával rendelkező nézőinket hívjuk a művelődési központ májusi születésnapja alkalmából!

Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézi pódium műsorában. Az előadáson elhangzanak a közönség által mai napig kedvelt Illés, Tolcsvay, Fonográf és Bojtorján slágerek, élő előadásban, részint pedig az eredeti zenei alapok felhasználásával. A műsorban közreműködik még: Schäffer Edina, aki a Neoton Familia és az Éva-Neoton tagja volt, jelenleg az Új Bojtorján együttes háttérénekese, hegedűn, mandolinon és gitáron játszik, valamint énekel, továbbá Zboray Miklós, akit Vincze Lilla zenekarának tagjaként ismerhet a közönség, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszik.

A műsort színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva az előadáson elhangzó daloknak.

A Bojtorján együttes egyébként 1976-ban alakult és azokat a dalokat, melyek négy, egymást követő lemezen jelentek meg, ma is nagyon jól ismeri a közönség.

A zenekar 1999-ben Új Bojtorján néven alakult újjá, az egykori legendás Bojtorján együttes gitárosa, énekese, dalszerzője, Pomázi Zoltán vezetésével.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!