Program


_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2014

_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2014

Eddigi leggrandiózusabb gálaműsorával, a Kárpát-medence neves kórusaival, világhírű operaénekesekkel, nemzetközi és hazai sztárvendégekkel köszönti az új esztendőt Mága Zoltán, 2014. január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában. Öt teltházas Aréna után az Egybeforrt magyarság - VI. Újévi Koncert Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel című, már hagyománnyá vált rendezvényét a világ magyarságának ajánlja a hegedűművész.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. január 1. szerda, 19:00

A Kárpát-medence kórusai, világhírű és hazai sztárvendégei közreműködésével Mága Zoltán rendhagyó zenei utazásra hívja közönségét, hogy bizonyítsa, a magyar zeneművészet a Föld minden táján élők számára tartogat egy-egy feledhetetlen dallamot. A monumentális zenei projektben több mint 150 művészt köszönthetünk az Aréna színpadán, a Kárpát-medence legnagyobb és legszínvonalasabb gálaműsorában. A közel három órás koncert során lenyűgöző látvány- és showelemek, a legmodernebb hang- és fénytechnika, rendkívüli színpadi megoldások mellett fedezheti fel a közönség nemzetünk kulturális kincseit és az egész világot rabul ejtő klasszikus és könnyűzenei darabokat.

A Prima Primissima-díjas hegedűművész az előttünk álló esztendőt köszöntve a világ magyarságának összefogása jegyében kívánja megrendezni újévi gálaestjét. Már az első produkció is ennek a jegyében zajlik: a teljes Kárpát-medencét, így a Vajdaságot, Felvidéket, Erdélyt, Kárpátalját és Magyarországot képviselve vegyes kórus énekli el a Távol-keletről és a Tengerentúlról meghívott, más kontinenseken élő, elszármazott magyarokkal a nemzeti imádságunkat. A teltházas Aréna Himnuszunkat éneklő közönségéhez pedig csatlakoznak a világ legnagyobb operaházainak színpadairól az újévköszöntő gálaműsorra meghívott világhírű, neves operaénekesek.

Ajánlatunk


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

Művészek a Művészetért - Jótékonysági Gála

RaM-ArT Színház

Csodálatos hangok, elbűvölő koreográfiák és a művészet fénye találkozik ezen a különleges eseményen.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!