művész


Mága Zoltán
4

Mága Zoltán

Közép-Európa egyik kicsi, de nagyhírű országában, Magyarországon - mely számos értéket tud felmutatni a természeti szépségek, a művészetek és a tudomány területén egyaránt - él és alkot Mága Zoltán hegedűművész.

Művészetének jellemzői a veleszületett tehetség, az átütőerő, a magas szintű technikai tudás, a lélek mélyéből fakadó adni…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Közép-Európa egyik kicsi, de nagyhírű országában, Magyarországon - mely számos értéket tud felmutatni a természeti szépségek, a művészetek és a tudomány területén egyaránt - él és alkot Mága Zoltán hegedűművész.

Művészetének jellemzői a veleszületett tehetség, az átütőerő, a magas szintű technikai tudás, a lélek mélyéből fakadó adni vágyás, és a remény, hogy a zene és az abban megjelenő szeretet eszköz lehet a világ jobbá tételéhez!

A világhírű Rajkó Zenekar vezető prímásaként Európa szinte minden fővárosában, Amerikában és a Távol-Keleten öregbítette szeretett hazája hírnevét. Később az általa alapított Budapest Cigány Zenekarral (Budapest Gipsy Banddel) bejárta a Föld másik felét, és kivétel nélkül hatalmas sikerű koncerteket adott. Azon művészek egyike, aki küldetéstudatát előtérben tartva képviseli a magyar kulturális tradíciókat, és erősíti a magyarságról kialakult pozitív képet. Ezáltal számos rajongót szerzett nemcsak magának, hanem a hagyományos cigány- és klasszikus zenének is.

Mága Zoltán öt kontinensen, közel száz országban adott koncertet, játszott királyoknak, hercegeknek, grófoknak, államfőknek, egyházi főméltóságoknak és világsztároknak egyaránt.

Büszke rá, hogy számos tehetséges és világhírű művésszel dolgozhatott együtt.

A Lyoni Nemzetközi Jazzfesztiválon olyan világsztárokkal lépett fel, mint Didier Lockwood, Segan', Yochk'o Seffer, de játszott Richard Claydermannal, Stephan Grappellivel, Salma Hayekkel, Bonnie Tylerrel és Chris Normannel is.

Elbűvölte már játékával többek között VI. Mohammed marokkói királyt, Franco Nero színművészt, José Cura világhírű tenort, a brit trónörököst - Károly herceget, II. Konstantin volt görög királyt, valamint Robert de Niro Oscar-díjas amerikai színművészt is.

A világhírű hegedűművész, Zachar Bron is elismerő kritikát írt játékáról. 2003-ban elnyerte a mexikói Világzenei Fesztivál közönségdíját. Megszámlálhatatlan televíziós szereplése közül kiemelkedik a Magyar Állami Operaházban adott karácsonyi koncert, amelyben huszonkét ország nézői gyönyörködhettek.

Egyedi, első hallásra azonnal felismerhető játékának kialakításában fontos lépcső volt a pesti Broadway legnagyobb múltú, legcsillogóbb szórakozóhelye, a Moulin Rouge.

Egy New York-i vendégszereplésen érte a felkérés: legyen a mulató szólistája. Itt végre megvalósíthatta régi álmát: meghonosította Magyarországon a crossover stílust, mely a klasszikus, a popzene és egyéb irányzatok ötvözete. Néhány hetes vastapsos fellépés után zenekarvezető, nem sokkal később pedig művészeti igazgató, show műsorok rendezője, producere lett. Művészi repertoárja a népzenétől a klasszikus darabokon át a musicalekig, a jazzig, sőt a könnyűzenéig terjed.

Zenéjét utánozhatatlanul különleges személyisége teszi egyedivé, varázslatossá és lenyűgözően harmonikussá.

Mindig megtiszteltetés számára exkluzív vendégkör előtt játszani. Elbűvölt már játékával királyokat, sejkeket, közéleti személyiségeket. A szívében azonban egy magyarországi, kis településen megrendezett jótékonysági koncert ugyanolyan fontos, mint bármilyen nagyszabású, csillogó, külföldi előadóest.

Mága Zoltán olyan országos népszerűségnek örvend, amely megítélésében egyöntetűen pozitív mind a szakmai oldal, mind a közönség részéről. Fiatal kora ellenére hatalmas rajongó táborral rendelkezik a gyermekektől az idős generációig; a gyermekeknek példát mutat, az időseknek örömet ad.


Megtiszteltetésként érte a felkérés, hogy a Magyarország EU-csatlakozását népszerűsítő reklámfilmben komoly szerepet vállaljon. Kiváló kapcsolatainak köszönhetően a klip egy részét a Marokkói Királyság csodálatos, exkluzív épületeiben és tájain forgathatták.

A hegedűvirtuóz számára mindennél fontosabb az adakozás. Úgy érzi, e nélkül nem

lenne teljes az élete. Koncertjeire rendszeresen meghív nyugdíjasokat, segíti a hátrányos helyzetű gyermekeket. Számos mesterhegedűje kelt már el jótékonysági koncerteken, aukción. A bevételt mindig nemes célokra ajánlotta fel.


Hazája legtávolabbi szegletébe is elviszi a zenét. Gyakran játszik templomokban. Vallja, hogy aki Isten házába lép, annak lelkét megérinti a Mindenható közelsége, és ebben a hangulatban még inkább meghatja a csodálatos muzsika. A templomok akusztikája, különleges atmoszférája fogékonyabbá teszi hallgatóit. Ilyen környezetben lélekhidak építhetők az emberek közé, és leomlanak a zord élet által emelt falak.


2006-ban súlyos árvíz sújtotta hazánkat. Mága Zoltán elsőként nyújtott segítő kezet a bajbajutottaknak. Az árvízkárosultak megsegítésére szervezett, Uránia Nemzeti Filmszínházbeli segélykoncerten jelentős összeg gyűlt össze, amellyel a vagyonukat elvesztő családokat támogatta. Ekkor hozta létre az Aranyhegedű Alapítványt, amelynek kuratóriumi elnöke. Az alapítvány legfontosabb karitatív céljai közé a hátrányos helyzetűek segítése, a nehéz körülmények közt élő tehetségek felkutatása és a nyugdíjasok támogatása tartozik. Itt is az a célja, hogy minél több jótékonysági koncertet adhasson, és ezáltal világszerte népszerűsítse a magyar zenei kultúrát.

2006-ban jelent meg „A szeretet hegedűse" című könyve, melyben leírta, hogy az igazi szegénységből miként lehet eljutni a királyi palotáig, ezzel is követendő példát mutatva a hátrányos helyzetben élő cigány és nem cigány tehetséges gyermekek számára.

2006. december 10-én "Adventi zenei imádság Puskás Ferenc tiszteletére és a magyar Alzheimer- betegekért" címmel rendezett és adott koncertet a Mátyás-templomban világhírű vendégművészekkel.

2007. január 12-én Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem nagytermében adott nagysikerű jótékonysági hangversenyt, melynek bevételéből az Országos Mentőszolgálat számára vásároltak több millió forint értékben életmentő műszereket.

2007. február 21-én a három éve kómában fekvő Járóka Sándor orvosi kezelésének és ápolásának megsegítésére, melyen a hegedűművész kedvenc hegedűjét ajánlotta fel árverésre. Ezzel a hangszerével már több olyan jótékonysági koncerten játszott, melyeknek bevételét beteg gyermekek életének megmentésére és gyógyítására ajánlott fel. Felemelő érzés volt számára, hogy az eredményes licitálásnak köszönhetően személyesen is hozzájárulhatott a mesterének tartott világhírű prímás kórházi kezeléséhez.

2007. április 28-án a Máltai Lovagrend eddigi munkássága és karitatív tevékenységének elismeréseként lovaggá avatta. Az ünnepélyes ceremóniára a gödöllői királyi kastély dísztermében került sor.


A világ egyik legnagyobb és legelismertebb lovagrendjének tagjai közé kerülni igazán nagy megtiszteltetést jelentett a művész számára, ám a lovagi cím viselése további kötelezettségekkel is jár. A művész ígéretet tett, hogy folytatja karitatív tevékenységét és „hídépítő" szerepét, ezért a Máltai Lovagrend felkérte Sir Mága Zoltánt, hogy kulturális nagyköveti feladatokat is lásson el.

2007. december 20-án Mága Zoltán először adott jótékonysági karácsonyi koncertet a Parlament kupolatermében, mellyel hagyományt teremtett, és azóta minden évben megrendezésre kerül beteg gyermekek gyógyulásának javára.

2009 augusztusában, a Szent István Bazilikában indult útjára Mága Zoltán egyedülálló kezdeményezése, a 100 templomi jótékonysági koncertsorozat, mely hatalmas és nemes program Magyarországon az összefogás jegyében. A hegedűművész célja, hogy ezzel a koncert-sorozattal és a köré felépített programmal segítséget nyújtson nagyon sok hátrányos helyzetű embernek, nagycsaládosoknak, beteg gyermekeknek, kórházaknak, ifjú tehetségeknek, iskoláknak és szép korúaknak egyaránt. A hatalmas nyitóünnepséget megtisztelte jelenlétével országunk első számú tekintélye, Erdő Péter Esztergom-budapesti érsek-bíboros Úr, Magyarország prímása is.

A Bazilika többezres közönsége állva tapsolt, a felemelő pillanatokat átélte még több ezer néző hazánk nagy- és kisvárosaiban, valamint falvak templomaiban. A jótékonysági sorozat állomásai között volt többek között az Egri Bazilika, a Szegedi Dóm, valamint a Debreceni Református Nagytemplom, a Deák téri Evangélikus Templom és a Dohány utcai Zsinagóga is.

A misszió a 2011-es esztendőben tovább folytatódik, a közönség legnagyobb örömére. A koncertsorozat hatására Mága Zoltán meghívást kapott XVI. Benedek Pápához a Vatikánba.

Az elesettekkel való törődést a családi házban tanulta meg. Bár nehéz anyagi körülmények között éltek, soha nem utasították el azt, aki segítségért fordult hozzájuk. Az Aranyhegedű Alapítvány létrehozásában sem PR-fogás, hanem kizárólag belső késztetés motiválta. Hálás a magyar embereknek, akiknek jóvoltából tanulhatott, utazhatott, akik biztatták, akiknek szeretete mindenhová elkíséri, és kötelességének érzi ennek „törlesztését".

A 2007-2008-2009-es évek a jótékonykodás és a világkörüli turné jegyében teltek. A nemzetközileg is elismert hegedűművész útja elvezetett többek között az Egyesült Államokba, Ázsiába, Afrikába és Európa nagyvárosaiba. A turné töretlenül folytatódik a 2011-es évben is.

2009. októberében jelent meg a nagysikerű „A királyok hegedűse" című lemeze, melyen igazi, virtuóz, klasszikus zeneművek találhatóak spanyol-, latin-, jazz-stílussal ötvözve, benne fantasztikus improvizációkkal.

2009. igazán Mága Zoltán éve. Ugyancsak hagyományteremtő céllal életre hívja 2009. január 1-jén a Budapesti Újévi Koncertet. 12 ezer néző tapsol állva a Papp László Budapest Sportarénában a művész előtt.

A 2009. január 1-jei gálának köszönhetően Mága Zoltánnak sikerül olyan hagyományt életre keltenie, amely újabb nemzetközi művészeti és turisztikai elismerést szerez Magyarországnak.

A koncertet a Magyar Televízió 3 részben közvetítette főműsoridőben Magyarországon és a határon túl, mely a csatorna legnézettebb műsora lett januárban, több milliós nézőszámmal. Mága Zoltán gratulációk sokaságát fogadhatta a koncert után, melyből CD és DVD is készült, melyek mindegyike már a megjelenéskor aranylemez lett.

A Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltán hegedűművész kezdeményezésére 2010. január 1-jén ismét megrendezésre került a Papp László Budapest Sportarénában.

Kimagasló színvonalon, káprázatos látványvilággal újra több, mint 12 ezer ember köszöntötte az Új Esztendőt Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel. Az RTL Klub és csatornái, valamint a Duna Televízió és a Magyar Televízió segítségével több, mint 10 millióan követhették figyelemmel az eseményt hazánkban és a határon túl is.


A 2010. évi rendkívüli áradások következtében Mága Zoltán nemzeti összefogást kezdeményezett a természeti károk gyors és szakszerű felszámolásáért. Több kamionnyi adományt juttatott el az árvízkárosultak részére. A 100 templomi jótékonysági koncertsorozaton belül több jótékonysági koncertet is rendezett az árvízkárosultak javára.

Mága Zoltán több alkalommal is ellátogatott a katasztrófa sújtotta térségbe, szavait idézve:


„Megdöbbentő és elkeserítő volt az a látvány, amely fogadott Sátoraljaújhelyen, Boldván, Felsőzsolcán, Miskolcon, Edelényben és Szendrőládon - az, hogy egy élet munkája, az évtizedek alatt összegyűjtött javak alig egy óra leforgása alatt semmivé váltak.


Azt tapasztaltam, hogy idős asszonyok, férfiak, néhány hetes gyermeket nevelő kismamák kerültek kilátástalan helyzetbe, ezért arra kértem és továbbra is kérem a művésztársaimat, a politikusokat, a közéleti személyiségeket és minden jóérzésű embert, hogy ne hagyják magukra ezeket a szerencsétlen sorsú embereket, katasztrófájukat ne tetézzék közönyösséggel, mert az özönvíz sem faji, sem vallási alapon nem válogatott, egyformán öntötte el a házakat, és vitte magával összes vagyonukat."


2010. szeptember 1-jén szülővárosa, Szolnok város díszpolgárává avatták a város érdekében végzett jótékony célú munkásságáért, kiemelkedő művészeti tevékenységéért, és Szolnok hírnevének öregbítéséért.


2010. szeptember 16-án a 100 templomi koncert sorozat jubileumi, 50. hangversenynek újra a Szent István Bazilika adott otthont. Ismét sok jó érzésű, igaz szívű ember gyűlt azért össze, hogy segíthessen olyan embertársain, akik a gyász mélységes fájdalmát hordozzák szívükben.


A megjelent politikusok, közjogi méltóságok, művészek, vendégek és Mága Zoltán világhírű hegedűművészünk tisztelgett Radovic Dusán, a hősi halált halt rendőrfőhadnagy és az afganisztáni támadásban életüket vesztett katonák, Pappné Ábrahám Judit és Kolozsvári György emléke előtt. A csodálatos dallamok hallatán szívek megteltek szeretettel és együttérzéssel.

A 100 templomi koncert sorozat eddigi állomásai során közel 100 millió forint értékben sikerült adományokat átadni bajbajutott magyar honfitársaink megsegítésére.

2010 októberében Mága Zoltán elsők között sietett a vörösiszap katasztrófa átélt települések megsegítésére.

„A pusztító katasztrófák arra intenek minket, hogy még szorosabb összefogásra van szükség ember és ember között. Csak a felebaráti szeretet, egy határozott kormányzati szándék nyújthat reményt és megoldást a kilátástalan jövő előtt álló embereknek. Személyes tapasztalataim alapján ki tudom jelenteni, hogy ennek az összefogásnak és szándéknak láttam a jeleit, amikor a vörös iszappal elöntött településeken jártam."

2011. január 1-jén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Európa legnagyobb újévi koncertje hazánkban. A mára már tradícióvá vált gálán 13 ezer ember köszöntötte együtt az új esztendőt.


A korábbi évek sikerrel járó, és nemzetközi visszhangot kiváltó nagyszabású Budapesti Újévi Koncertjei után komoly várakozás előzte meg az idei ünnepséget, s Mága Zoltán idén sem okozott csalódást. Fergeteges, összesen hatszáz szereplőt felvonultató koncertjén sztárvendégei - prominens művészek - exkluzív produkciókkal és széles repertoárral léptek színpadra, a Primarius Szimfonikus zenekar kíséretével.


A klasszikus zene kedvelői, az opera tisztelői, az operett-rajongók, de még a musicalt szeretők és pop-rajongók is kedvükre csemegézhettek a színes programból, amely végén vastapssal köszönte meg a hálás közönség azt a csodát, aminek részese lehetett a három és félórás varázslatos koncert idején.


Az elmúlt három évben a Budapesti Újévi Koncerten olyan elismert művészek léptek színpadra, mint Komlósi Ildikó világhírű operaénekesnő, Érdi Tamás Prima Primissima díjas zongoraművész, a Magyar Állami Operaház kiváló művészei: Fekete Attila, Kis B. Atilla és Frankó Tünde; Zsédenyi Adrienn énekesnő, Feke Pál Junior Prima díjas színész-énekes, Varnus Xavér orgonaművész, Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész; Galambos Lajos trombitaművész; Ádok Zoli, a Madách Színház énekese, Bangó Margit Kossuth-díjas énekesnő, Nyári Károly zongoraművész, Király Linda énekesnő; Tabáni István, a Csillag születik győztese, Pataky Attila énekes; valamint Janza Kata, Dolhai Attila és Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház művészei. A Budapesti Újévi Koncertet rendezte Kerényi Miklós Gábor Kossuth-díjas rendező.


2011. március 20-án a Dohány utcai Zsinagóga adott otthont a 100 templomi koncert sorozat 67. állomásának.

A jótékonysági hangverseny fővédnökségét Erdő Péter bíboros, prímás úr, az esztergom-budapesti főegyházmegye érseke és prof. Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbi közösen vállalta el, ezzel hidat építve a vallások között az összefogás, a béke, és az egymás iránti kölcsönös tisztelet jegyében.


Díjai és elismerései:

2004-ben Szinetár Miklóstól, az Operaház főigazgatójától vehette át a nemzetközileg is nagy sikert aratott első szólóalbumának aranylemezét.

2004. Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt

2004-ben Szinetár Miklóstól, az Operaház főigazgatójától vehette át a nemzetközileg is nagy sikert aratott első szólóalbumának aranylemezét.

2005. Kisebbségekért Díj

2005. Ordines Internationales Pro Concordatia Populorum (Nemzetközi Egyesülés a Nemzetek Kölcsönös Egyetértéséért) Lovagrend lovagja

2006. évi rendkívüli dunai és tiszai árvíz- és belvízvédekezésben végzett áldozatos munkájáért és a nehéz időszakban mutatott helytállásának elismeréseként „A vizek kártételei elleni védekezésért" érdeméremben részesült

2006-ban a világon egyedülálló stílusalkotó crossover szólóalbuma platinalemez lett, melyet Komlós Péter kétszeres Kossuth-díjas hegedűművésztől vehetett át.

2006 decemberében megjelent a "Filmzenék Csillagai" című albuma, amely mind a hazai, mind a nemzetközi várakozásokat felülmúlva olyan nagy sikert aratott a muzsikaszerető közönség körében, hogy az eladott példányszámok alapján aranylemez lett! Aranylemezét az Operettszínházban vehette át.

2007. május 13-án, annak érdekében végzett áldozatos munkájáért, hogy Magyarország, mint az Európai Unió tagállama el- és megismert legyen, valamint művészete, közösségépítő és társadalmi szerepvállalása elismeréseként Európa-díjban részesült.

2007. június 24-én a Sovereign Order Of Saint John Of Jerusalem Máltai Lovagrend legmagasabb kitüntetését, a Becsületrend Nagykeresztjét vehette át.

2007. augusztus 20-án a Magyar Köztársaság elnöke megbízásából a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át.

2007. november 16-án zajlott az a ceremónia, amelyen a Máltai Lovagrend a művészt jószolgálati kulturális nagykövetté nevezte ki.

2007. december 22-én Kerényi Miklós Gábor igazgató, Kossuth-díjas rendező a Budapesti Operettszínház örökös tagja címet adta át Mága Zoltánnak.

2008. január 22-én a Magyar Kultúra Napján, a Magyar Kultúra Lovagjává avatták.

2008. november 17-én a főváros legmagasabb kitüntetését, a Budapestért-Díjat vehette át: Budapest nagyköveteként a főváros zenei életében betöltött kimagasló szerepéért, valamint példaadó karitatív tevékenységének elismeréseként.

2008. november 28-án Előadóművész kategóriában a Príma-Díj tulajdonosa lett.

2009. március 7-én a Közéleti Díjat vehette át.

2009. április 24-én a Rendőrség társadalmi kapcsolatainak építésében, a korszerű Rendőrség-kép terjesztésében és a Rendőrség népszerűsítése érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Tiszteletbeli Rendőrré avatták.

2009. április 24-től a Készenléti Rendőrség Zenekarának Tiszteletbeli tagja, művészete, karitatív tevékenysége, közösségépítő és társadalmi szerepvállalása a Rendőrség és a lakosság közötti kapcsolat javítása terén kifejtett érdemeinek elismeréséül.

2009. novemberében A királyok hegedűse c. album hatalmas sikert és nemzetközi elismerést hozott. Az aranylemez átadására a Parlament kupolatermében került sor, melyet rövid időn belül a platinalemez követett.

2010. szeptember 1-jén Szolnok város díszpolgárává avatták

2009. decemberében sportban is remekelt, az Adrenalin Világkupa győztese lett.

2009 decemberében a Károly Róbert díjat vehette át a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola rektorától

2010. szeptember 1-jén Szolnok város díszpolgárává avatták a város érdekében végzett jótékony célú munkásságáért, kiemelkedő művészeti tevékenységéért, és Szolnok hírnevének öregbítéséért.

2010. október 13-án a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül az I. osztályú Honvédelemért Kitüntető Címet vehette át Hende Csaba honvédelmi minisztertől.

2010. október 13-án a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül az I. osztályú Honvédelemért Kitüntető Címet vehette át Hende Csaba honvédelmi minisztertől.

2011. január 22-től a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének tiszteletbeli tagja

2011. március 2-án Fonogram díjat kapott az év szórakoztató zenei albuma kategóriában, „A királyok hegedűse

2011. március 2-án Fonogram díjat kapott az év szórakoztató zenei albuma kategóriában, „A királyok hegedűse" c. albumáért.

Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban

Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban

C&M Hungary Kft.
 • Hegedűművész
Mága Zoltán

Mága Zoltán "Filmzenék Csillagai"

Ymiso Hungary Kulturális Közhasznú Egyesület
 • Hegedűművész
Mága Zoltán - A 100 éves Lions Club Jubileumi Jótékonysági Koncertje

Mága Zoltán - A 100 éves Lions Club Jubileumi Jótékonysági Koncertje

Ymiso Hungary Kulturális Közhasznú Egyesület
 • Egyéb
Mága Zoltán - Díszbemutató - Szent István tér

Mága Zoltán - Díszbemutató - Szent István tér

Talentum Művészeti Nonprofit Kft.
 • Hegedűművész
Mága Zoltán - Díszbemutató - Szent István tér

Mága Zoltán - Díszbemutató - Szent István tér

Talentum Művészeti Nonprofit Kft.
 • Hegedűművész
Mága Zoltán - Hegedűgála az Operában

Mága Zoltán - Hegedűgála az Operában

Ymiso Hungary Kulturális Közhasznú Egyesület
 • Hegedűművész
Mága Zoltán - Hegedűgála az Operában

Mága Zoltán - Hegedűgála az Operában

Magyar Állami Operaház
 • Hegedűművész
MÁGA ZOLTÁN - XIV. Budapesti Újévi Koncert - 2022. január 1.

MÁGA ZOLTÁN - XIV. Budapesti Újévi Koncert - 2022. január 1.

Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft.
 • Prima-, Prima Primissima Közönségdíjas és Liszt Ferenc-díjas zenész, hegedűművész.
MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2019

MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2019

Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft.
 • Hegedűművész
Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék csillagai

Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék csillagai

GAG Management Kft.
 • Zene
Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék csillagai

Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék csillagai

GAG Management Kft.
 • Zene
Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék csillagai

Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék csillagai

GAG Management Kft.
 • Hegedű
Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék Csillagai

Mága Zoltán és Barátai - Filmzenék Csillagai

GAG Management Kft.
 • Zene
Mága Zoltán és Király Csaba a Pécsi Bazilikában

Mága Zoltán és Király Csaba a Pécsi Bazilikában

C&M Hungary Kft.
 • Színész
Mága Zoltán hegedűművész Jótékonysági Koncertje

Mága Zoltán hegedűművész Jótékonysági Koncertje

Általános
 • Hegedűművész
MÁGA ZOLTÁN X. Budapesti Újévi Koncert 2018

MÁGA ZOLTÁN X. Budapesti Újévi Koncert 2018

Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft.
 • Hegedűművész
Magyar világtalálkozó

Magyar világtalálkozó "Hegedűvel a világ körül" Mága Zoltán hegedűművész koncertje

Ymiso Hungary Kulturális Közhasznú Egyesület
 • Hegedűművész
Magyar világtalálkozó

Magyar világtalálkozó "Hegedűvel a világ körül" Mága Zoltán hegedűművész koncertje

Ymiso Hungary Kulturális Közhasznú Egyesület
 • Hegedűművész
_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2014

_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2014

Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft.
 • Színész
_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2016

_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2016

Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft.
 • Hegedűművész

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!