Program


25 éves a 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR. SZÜLETÉSNAPI KONCERT SZTÁRVENDÉGEKKEL

25 éves a 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR. SZÜLETÉSNAPI KONCERT SZTÁRVENDÉGEKKEL

Születésnapi koncert Somló Tamással, Szakcsi Lakatos Bélával, Szentpéteri Csillával, id. Boross Lajossal és a Nádor Kvartettel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2010. október 8. péntek, 20:00

Huszonötödik születésnapját ünnepli a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar. A világot többször bejárt, zenéjével tízezreket szórakoztató együttes szülővárosában, Budapesten ad különleges, ünnepi koncertet a jeles nap alkalmából.


A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar 1985. november 2-án alakult meg Budapesten. Fennállása óta a zenekar több mint 1000 koncertet adott az ország legkisebb településének kultúrházaiban és a világ számos híres koncerttermében egyaránt. A repertoárjában megtalálhatók Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Brahms, Sarasate, Strauss és még sok híres zeneszerző művei.


25. születésnapját a régi nagy slágerekkel, zenei repertoárjának legszebb darabjaival és különleges vendégművészekkel, barátokkal ünnepli a zenekar. A 100 Tagú Cigányzenekarral ezen az estén fellép Somló Tamás, Szakcsi Lakatos Béla, Szentpéteri Csilla, id. Boross Lajos és a Nádor Kvartett.


Somló Tamás, akit legtöbben a Locomotiv GT egykori énekeseként, basszusgitárosaként, szaxofonosaként ismernek, szaxofonnal és szájharmonikával érkezik az ünnepi fellépésre. Az énekes-zenész, dalszerző és a 100 Tagú Cigányzenekar még sosem játszottak együtt, így most igazi kuriózumra számíthatnak, akik eljönnek a születésnapi koncertre.


Szakcsi Lakatos Béla, Liszt- és Kossuth-díjas zenész, aki Zürichtől Varsóig, Nürnbergtől Belgrádig, Észak-Amerikától Ázsiáig a legrangosabb fesztiválokon lépett fel, és aki a cigány folklór gyűjtésével és színpadi művekké formálásával is foglalkozott, a 100 Tagú Cigányzenekar régi barátjaként lép majd színpadra.


A gyönyörű Szentpéteri Csilla, aki csodálatos zongorajátékával emberek ezreit kápráztatta már el szerte a világon, és akivel a zenekar többször lépett már fel közösen, szintén közös zenéléssel köszönti a 100 Tagú Cigányzenekart ezen a különleges estén.


A jubileumi koncerten fellép a zenekar örökös tiszteletbeli főprímása Boross Lajos, Kossuth-díjas prímás, a prímások királya is.
 

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Kövess minket!


További ajánlataink


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködnek a Virtuózok zsűritagjai és legkiemelkedőbb tehetségei. Sztárvendég: Plácido Domingo

Metropolitan-közvetítések 2024/25

Müpa Fesztivál Színház Előadóterem

A New York-i Metropolitan Opera a 2024/25-ös évadban is világraszóló élményeket, eredeti megközelítéseket és nagy találkozásokat ígér a HD-közvetítések globális…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!