Program


16. VERZIÓ Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál - Matangi / Maya / M.I.A.

16. VERZIÓ Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál - Matangi / Maya / M.I.A.

Különleges élményt ígér a Trafó nagytermében november 13-án este 19.00-kor kezdődő Matangi / Maya / M.I.A.című dokumentumfilm, mely a sri lankai származású pop-ikonról szól, aki folyamatosan szembemegy a hagyományokkal és sztárként sem fél kiállni fontos, akár megosztó ügyek mellett.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 13. szerda, 19:00

16. VERZIÓ Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál
Matangi / Maya / M.I.A.
ENGLISH-FRIENDLY
    
FILMVETÍTÉS
English friendly
Angol és tamil nyelven, magyar felirattal


November 12-én indul az egyetlen hazai emberi jogi tematikájú dokumentumfilmes fesztivál, melyet idén 16. alkalommal rendeznek meg. A 16. Verzió november 12. és 17. között Budapesten, november 21. és 24. között Pécsett, Szegeden, Kecskeméten, és idén először Szombathelyen és Debrecenben mutat be válogatást az elmúlt évek legjobb dokumentumfilmjeiből.

Különleges élményt ígér a Trafó nagytermében november 13-án este 19.00-kor kezdődő Matangi / Maya / M.I.A.című dokumentumfilm, mely a sri lankai származású pop-ikonról szól, aki folyamatosan szembemegy a hagyományokkal és sztárként sem fél kiállni fontos, akár megosztó ügyek mellett. A dinamikus, zenei betétekkel gazdagon tűzdelt filmben eddig soha nem látott, több évtizedet felölelő magánvideó felvételek is láthatók. Steve Loveridge személyes hangvételű portréja a 2018-as Sundance Filmfesztiválon a zsűri különdíját kapta. A film a Diák Verzió programjában is szerepel.

Ajánlatunk


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!