Program


13. Ördögkatlan Fesztivál - napijegy 07.31. (péntek)

13. Ördögkatlan Fesztivál - napijegy 07.31. (péntek)

Ördögkatlan Fesztivál
2020. július 28. - augusztus 1.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 31. péntek, 8:00


12 sikeresen megrendezett fesztivál után ijedten nézhetünk a számra: 13. A babona szerint ez balszerencsét hoz. Mi ezzel mit se törődünk: hiszen a babonával szemben ott tornyosul egy tucatnyi év számtalan gyönyörű élménye. Tudhatjuk, hogy a százezernyi látogató, a fellépők ezrei, a sokszáz helyi lakos a szívét hozza a Katlanba, bizotsak vagyunk abban, hogy 2020 nyarán újra a minőség, a szabadság, az emberség ünnepe lesz a 13. Ördögkatlan. Még az is kiderülhet, hogy ez a mi szerencseszámunk.

Idén már október közepétől kaphatókbérleteink és napijegyeink. Úgy igyekeztünk kitalálni a rendszert, hogy minél hamarabb vásárolod meg őket, annál olcsóbban hozzájutsz. Érdemes - mert talán épp a 13. Katlan lesz a legjobb!  

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!