Somogyi Péter

Somogyi Péter

Lélekszerelő.

A gyógyításban mind a lelki okok, mind az energetikai kezelések területén gyakorlatot szereztem. Spirituális szakmai múltam a katolikus valláson kívül a magyar hagyományból indult. Hallgattam Papp Gábort, Molnár V. Józsefet, dr. Varga Tibort, Szántai Lajost, Bakay Kornélt és még sok kiváló embert. A Természetgyógyász Szövetség keretein belül…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

pályafutás

Lélekszerelő.

A gyógyításban mind a lelki okok, mind az energetikai kezelések területén gyakorlatot szereztem. Spirituális szakmai múltam a katolikus valláson kívül a magyar hagyományból indult. Hallgattam Papp Gábort, Molnár V. Józsefet, dr. Varga Tibort, Szántai Lajost, Bakay Kornélt és még sok kiváló embert. A Természetgyógyász Szövetség keretein belül 2002-ben elvégeztem egy extraszensz és egy intraszensz tanfolyamot. Akkor neveztem el a tevékenységemet szerelésnek, mert a gyógyítást túl nagyképű szónak tartottam. Aztán kialakult a lélekszerelés, amelyet 2008 óta tanítok is.

Úgy vélem, az élet minden területén tudok tanácsot adni - gazdagság, teremtés, Isten, félelmek, betegségek lelki okai, párkapcsolat, nőiség, férfiasság, szülői minták, energetikai technikák, és így tovább -, és ezekről előadásokat is tartok.

korábbi szerepek

Szerelmes Duett Nap

Szerelmes Duett Nap

Broadway Ticket Hungary Kft.
Lélekszerelő
TITKOK AKADÉMIÁJA

TITKOK AKADÉMIÁJA

Belvárosi Színház
Színész

Képek, videók

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!