művész


Gorillaz

Gorillaz

A Gorillaz egy virtuális együttes, melyet a Blur frontembere, Damon Albarn, és a képregényrajzoló Jamie Hewlett találtak ki 1998-ban. Négy rajzolt zenész alkotja: 2D, Noodle, Russel, és Murdoc. A háttérben mindig változó zenészek szolgáltatják a zenét, egyedül Albarn személye, ami változatlan. A csapat stílusa elsősorban egyfajta alternatív hiphop, de…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A Gorillaz egy virtuális együttes, melyet a Blur frontembere, Damon Albarn, és a képregényrajzoló Jamie Hewlett találtak ki 1998-ban. Négy rajzolt zenész alkotja: 2D, Noodle, Russel, és Murdoc. A háttérben mindig változó zenészek szolgáltatják a zenét, egyedül Albarn személye, ami változatlan. A csapat stílusa elsősorban egyfajta alternatív hiphop, de tartalmaz számtalan elektronikus és élőzenei effektet is.

 

A csapat legelső lemeze, a Gorillaz hétmillió példányban kelt el, és ezzel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a világ legnépszerűbb virtuális együttese. Ezen felül számos albumot is kiadtak, valamint B-oldal gyűjteményeket és remixalbumot. Bár mozifilmet is terveztek a figurák főszereplésével, ez mindeddig nem jött össze; készültek viszont zenés DVD-k.

Wikipedia

Sziget Fesztivál  7 NAPOS JEGY

Sziget Fesztivál 7 NAPOS JEGY

SZIGET2020
  • Egyéb
Sziget Fesztivál / CSÜTÖRTÖKI  NAPIJEGY -  Aug. 9. (2. Nap)

Sziget Fesztivál / CSÜTÖRTÖKI NAPIJEGY - Aug. 9. (2. Nap)

SZIGET2020
  • Egyéb
Sziget Fesztivál 3 napos jegy (augusztus 8-9-10.)

Sziget Fesztivál 3 napos jegy (augusztus 8-9-10.)

SZIGET2020
  • Egyéb
Sziget Fesztivál 3 napos jegy (augusztus 9-10-11.)

Sziget Fesztivál 3 napos jegy (augusztus 9-10-11.)

SZIGET2020
  • Egyéb

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!