A Pesti Művész Színház Színházi Egyesület közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Pesti Művész Színház Színházi Egyesület több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum
Luxemburg grófja 2020. március 23
Nejem a neten 2020. március 27

Az itt nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel Pesti Művész Színház Színházi Egyesület weboldalát.

A Pesti Művész Színház Színházi Egyesület döntése értelmében az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek.

 


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a március 18-án 19:00 órára tervezett Csárdáskirálynő új időpontban, szeptember 9-én  19.00 órakor lesz megtartva. Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, kérjük, az alábbiak szerint járjon el.

A Pesti Művész Színház Színházi Egyesület döntése értelmében az online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020.05.30-ig jelzi az űrlapunkon. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Pesti Művész Színház Színházi Egyesület honlapján. Az űrlap megnyitásához kattintson az alábbi gombra. 

 

Az érintett előadásokra jegyirodákban vásárolt jegyek árát az alábbi űrlapon igényelheti vissza 2020.05.30-ig: 

Az érintett előadásokra a Pesti Művész Színház Színházi Egyesület pénztárában megváltott jegyek a vásárlás helyszínén válthatók vissza 2020.05.30-ig.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 230 helyszínre 940 programra 595 000 jeggyel várjuk!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept