A Pesti Művész Színház Színházi Egyesület közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Pesti Művész Színház Színházi Egyesület több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum
Luxemburg grófja 2020. március 23
Nejem a neten 2020. március 27

Az itt nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel Pesti Művész Színház Színházi Egyesület weboldalát.

A Pesti Művész Színház Színházi Egyesület döntése értelmében az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek.

 


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a március 18-án 19:00 órára tervezett Csárdáskirálynő új időpontban, szeptember 9-én  19.00 órakor lesz megtartva. Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, kérjük, az alábbiak szerint járjon el.

A Pesti Művész Színház Színházi Egyesület döntése értelmében az online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020.05.30-ig jelzi az űrlapunkon. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Pesti Művész Színház Színházi Egyesület honlapján. Az űrlap megnyitásához kattintson az alábbi gombra. 

 

Az érintett előadásokra jegyirodákban vásárolt jegyek árát az alábbi űrlapon igényelheti vissza 2020.05.30-ig: 

Az érintett előadásokra a Pesti Művész Színház Színházi Egyesület pénztárában megváltott jegyek a vásárlás helyszínén válthatók vissza 2020.05.30-ig.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Odoberajte náš newsletter

Budeme Vás informovať o tých najdôležitejších podujatiach

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 230 helyszínre 940 programra 595 000 jeggyel várjuk!

Vážení zákazníci,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept