Check-in információk a Sziget Fesztiválhoz

A Sziget szervezőinek közleménye:

 

„A Szigetre csak a check-in folyamatot követően tudsz majd belépni. A check-in folyamatot 2019. július 30-tól törvény teszi kötelezővé. Az előzetes check-in folyamatnak köszönhetően viszont már előzetesen bármelyik jegyedet beválthatod karszalagra, így gyorsabban és kényelmesebben tudsz majd a helyszínen bejutni a Szigetre. Ha augusztus 7-i napijegyed vagy 7napos bérleted van, mindenképpen javasoljuk az előzetes check-in használatát!

Hol és mikor tudod elvégezni az előzetes vagy helyszíni check-in folyamatot? 

Sziget, K-híd külső jegypénztár

Augusztus 1-3.: 11.00 – 22.00

Augusztus 4. 11.00 - 00.00

Augusztus 5 - 13.: 0-24

Sziget, K-híd belső parkoló

Július 31 – augusztus 4.: 08.00 – 20.00

Fontos! Augusztus 2-ától csak érvényes karszalaggal lehet belépni a Sziget területére!

Akvárium Klub (Budapest, Erzsébet tér 12, 1051)

Augusztus 1-4.: 11:00 – 22.00

Az előzetes- és a helyszíni check-in folyamathoz is mindenképpen hozd magaddal érvényes személyi igazolványodat vagy útleveledet, a bejáratnál a törvényben előírt adatok lesznek a karszalagodhoz rendelve. Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél hiányában nem fogsz tudni belépni a Szigetre. 

Ha elvégezted az előzetes check-in folyamatot, belépéskor keresd a „Karszalaggal rendelkezem” sort, ill. mindenképpen legyen nálad az előzetes check-in folyamatnál használt okmányod, ezt a helyszínen még ellenőrzik kollégáink.  Amennyiben másik okmány van nálad, a helyszínen újra el kell végezned a check-in folyamatot.   

Kérjük vedd figyelembe, hogy a check-in folyamat miatt a megszokottnál több időt vehet igénybe a belépés. Hogy ne maradj le kedvenc koncertjeidről, mindenképp érkezz időben és vedd igénybe az előzetes check-in lehetőséget!

A check-in folyamat adatkezelési tájékoztatójához kattints IDE

Várunk nagyon és érezd jól magad a Szabadság Szigetén!”

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept