Check-in információk a Sziget Fesztiválhoz

A Sziget szervezőinek közleménye:

 

„A Szigetre csak a check-in folyamatot követően tudsz majd belépni. A check-in folyamatot 2019. július 30-tól törvény teszi kötelezővé. Az előzetes check-in folyamatnak köszönhetően viszont már előzetesen bármelyik jegyedet beválthatod karszalagra, így gyorsabban és kényelmesebben tudsz majd a helyszínen bejutni a Szigetre. Ha augusztus 7-i napijegyed vagy 7napos bérleted van, mindenképpen javasoljuk az előzetes check-in használatát!

Hol és mikor tudod elvégezni az előzetes vagy helyszíni check-in folyamatot? 

Sziget, K-híd külső jegypénztár

Augusztus 1-3.: 11.00 – 22.00

Augusztus 4. 11.00 - 00.00

Augusztus 5 - 13.: 0-24

Sziget, K-híd belső parkoló

Július 31 – augusztus 4.: 08.00 – 20.00

Fontos! Augusztus 2-ától csak érvényes karszalaggal lehet belépni a Sziget területére!

Akvárium Klub (Budapest, Erzsébet tér 12, 1051)

Augusztus 1-4.: 11:00 – 22.00

Az előzetes- és a helyszíni check-in folyamathoz is mindenképpen hozd magaddal érvényes személyi igazolványodat vagy útleveledet, a bejáratnál a törvényben előírt adatok lesznek a karszalagodhoz rendelve. Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél hiányában nem fogsz tudni belépni a Szigetre. 

Ha elvégezted az előzetes check-in folyamatot, belépéskor keresd a „Karszalaggal rendelkezem” sort, ill. mindenképpen legyen nálad az előzetes check-in folyamatnál használt okmányod, ezt a helyszínen még ellenőrzik kollégáink.  Amennyiben másik okmány van nálad, a helyszínen újra el kell végezned a check-in folyamatot.   

Kérjük vedd figyelembe, hogy a check-in folyamat miatt a megszokottnál több időt vehet igénybe a belépés. Hogy ne maradj le kedvenc koncertjeidről, mindenképp érkezz időben és vedd igénybe az előzetes check-in lehetőséget!

A check-in folyamat adatkezelési tájékoztatójához kattints IDE

Várunk nagyon és érezd jól magad a Szabadság Szigetén!”

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Sehr geehrter Benutzer!

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept