A Jegy.hu bemutatja: Báthory Erzsébet


Az InterTicket Kft. „A JEGY.HU bemutatja a….” nyereményjátékának Részvételi Szabályzata
2012. június 21.


1. Az InterTicket Kft. (székhely: 1088 Budapest, Szentkirályi út 8.; a továbbiakban: "Szervező") által szervezett nyereményjátékban (a továbbiakban: „Játék”) 18. életévét betöltött, állandó bejelentett magyarországi lakóhellyel és email címmel rendelkező, cselekvőképes, magyar állampolgárságú természetes személyek (továbbiakban: "Játékos") vehetnek részt. 

2. A Játék időtartama: 2012. június 21. 17 óra 00 perctől 2012. június 29. éjfélig.

3. A Szervező a Játék időtartamát követő 15 munkanapon belül, a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes húzással az alábbi nyereményeket sorsolja ki a 4. pontban leírt feltételeknek megfelelt Játékosok között:
  • 1x egy éjszaka a Novotel Budapest Danube szállodában reggelivel és 2 db belépő a premier előadásra
  • 2 db jegy a premierre a páholyba
  • 2 db jegy a premierre
a továbbiakben együttesen: "Nyeremények"). A sorsolások helyszíne az InterTicket Kft. székhelye (cím: 1088 Budapest, Szentkirályi út 8.). A Nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók.

4. A sorsoláson azok a Játékosok vehetnek részt, akik a Játék során a JEGY.HU honlapon illetve az InterTicket Kft. által kiküldött hírlevélben szereplő, a Játékhoz kapcsolódó kérdésekre helyesen válaszolnak. Amennyiben kevesebb Játékos válaszolt helyesen minden kérdésre, mint ahányszor két darab nyereményt a Szervező felajánlott, úgy a helyes választ adó Játékosok a jegyeket automatikusan megkapják, és a Szervező a következő legtöbb helyes választ adó (pl. öt kérdésből négy kérdésre helyesen válaszoló) Játékosok közül sorsol vagy a jegyek közöttük kerülnek kiosztásra. Ezt a szabályt alkalmazza megfelelően a Szervező mindaddig, amíg a 3. pontban szereplő minden jegy kiosztásra/kisorsolásra kerül.

5. A Szervező a sorsolásokon nyereményenként 2 (kettő) darab tartaléknyertest sorsol ki, szükség szerint alkalmazva a 4. pontban szereplő szabályokat. A tartaléknyertesek a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a Nyereményre, amennyiben a nyertes vagy az előttük álló tartaléknyertes bármely személyi illetve alaki feltételnek nem felel meg, vagy a nyertes Játékos vagy az előttük álló tartaléknyertes a jelen játékszabályzatban meghatározott bármely okból a Játékból kizárásra kerül, vagy a nyereményét nem veszi át (ld. 6. pont). Amennyiben a nyertes Játékos attól a naptól számított 14 naptári napon belül sem érhető el, hogy a Szervező először kísérelt meg vele kapcsolatba lépni, illetve a Játékos kizárása esetén a nyeremény átszáll a sorrendben következő tartaléknyertesre.

6. A Nyereményt a Szervező személyesen adja át a nyerteseknek. Az átvétel ideje, helyszíne:
 InterTicket Kft székhelye (1088 Budapest, Szentkirályi út 8).


A nyertes Játékos köteles a Nyeremény átvétele során a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a Nyeremény átadására megfelelően sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget (pl. az email címe, megadott telefonja nem működik vagy nem elérhető, a megadott lakáscímen nem található), és így a Nyeremény átadása meghiúsul, úgy ez a körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a Nyeremény átvételére újabb lehetőséget nem tud biztosítani. A Nyeremények személyes átvételével összefüggő költségeket a Nyertes viseli.

7. A Nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

8. A Szervező kizárhatja azt a Játékost, aki nem valós vagy téves adatokat ad meg, magát igazolni nem tudja a nyeremény átvételekor, vagy egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Szervező jogosult továbbá a nyeremény átadásáig kizárni a Játékból azt a Játékost, aki tisztességtelen módszerekkel próbál meg nyereményhez jutni, valamint a Játék céljával ellentétes módon, a jelen játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál meg részt venni a Játékban.

9. Az adatszolgáltatás és a Játékban való részvétel önkéntes. A Szervező a Résztvevők adatait az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. A jelen Játékszabályzat elfogadásával a Játékosok tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy nyertesség esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag a település megjelölésével) a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

10. A Szervező a sorsolás eredményét, a nyertesek névsorát (név és lakóhely, csak a település megnevezésével) a www.jegy.hu weboldalon vagy a weboldalhoz tartozó hírlevélben hozza nyilvánosságra az egyes sorsolásokat követő 30 munkanapon belül.

11. Azzal, hogy a Játékos a nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét a Szervezőnek elküldi, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatai a Szervező adatbázisába bekerüljenek és azokat a Szervező, – esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen Játék lebonyolítása céljára felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

12. A Játékból ki vannak zárva az InterTicket Kft. dolgozói és mindezen személyek Ptk. 685.§ (b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

13. A Játékos kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

14. A jelen játékszabályzatra a magyar jog az irányadó. A Szervező jogosult jelen játékszabályzat alkalmazására, értelmezésére, illetve a jelen játékszabályzat végrehajtásával kapcsolatos vagy a játékszabályzatban nem szabályozott valamennyi kérdés elbírálásra.

15. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy törölje.

16. A Játékról szóló további információkért kérjük hívja az InterTicket kft. ügyfélszolgálatát a 2660000 telefonszámon.

InterTicket Kft.
Szervező

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!