Program


ZSÉDA  A koncert-show

ZSÉDA A koncert-show

Eddig még sosem látott, nagyszabású koncerttel érkezik hazánk legelbűvölőbb dívája, Zséda a Margitsziget színpadára. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 20:00

ZSÉDA - DÍVA
A koncert-show
(esőnap: július 2.)

Csoda és titok a Margitszigeten, ami megdobogtatja a szíved!

Zséda egy valódi DÍVA! Az egész estén átívelő show-műsorban az érzéki, mégis bensőséges dalain át megjelenik érzelemdús gondolatvilága. Ezek a jól ismert dalok minden szónál többet mondanak, ha lelkünk titkairól van szó.

Több mint húsz esztendőre visszatekintő pályafutása alatt Zséda több tucat toplistás slágerrel örvendeztette már meg rajongóit. Nyolc albumával, ő a legtöbb lemezt megjelentett női előadó az országban. Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-jában a Szeress most naivájában, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusában mindvégig ott volt Zséda lírai oldala is. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen a Helló mind ennek a vonalnak az ékkövei.

Mindenkinek van egy titkos kedvence, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, ami hol édes, hol melankolikus romantikájával a legszenvedélyesebb énjét szólítja meg. Megérdemelnek ezek a dalok egy estét, amikor övék a főszerep, egy estét, amikor a Margitsziget varázslatos légkörében egy nagyívű, finomsággal és eleganciával fűszerezett koncerten elevenedik meg minden, ami miatt annyira rajongunk Zsédáért!

A látvány, a hangszerelés, a vendégek, a tánc egyvelege mind ehhez a hangulathoz tesznek majd hozzá, a végeredmény pedig egy felhőtlen szórakozással teli, tökéletes nyári este a Margitszigeti Színházban Zsédával és zenekarával.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!