Program


World of Robots (hétvége)
10

World of Robots (hétvége)

A régió legnagyobb robotkiállítása
Megmutatjuk a jövő varázslatos világát!
 több...

Hétköznapi  jegyek a szövegre kattintva:   World of Robots hétköznapi jegyek

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 3. vasárnap, 18:00

WORLD OF ROBOTS

A robotika, mint tudomány és technológia a 21 század kiemelkedő fontosságú projektje, amely utánozván az emberi feladatokat, mindennapi életünk elválaszthatatlan része. A felnőtt generáció számára szinte elképzelhetetlen, hogy néhány éven belül, akár az otthonunkban is megjelenhetnek a
robotok, ezzel szemben a fiatalok egy cseppet sem lepődnek meg, ha a telefonvonal túlsó végén éppenséggel egy robot köszönti őket.

A World of Robots, mint a régió legsokrétűbb kiállítása az európai turné állomásaként először Budapestre látogat, hogy lenyűgözze a magyar közönséget.

A kiállítás részeként láthatóak lesznek a legújabb fejlesztésű humanoid robotok, nagy értékű – kipróbálható - robot játékok, transformerek, irányítható focilabda, rakodó tank robot, rajzoló robotkarok, 3D nyomtatók, eredeti filmes relikviák, mint például a Vasember, R2D2, Terminator, C3PO, ezenfelül több méteres - nagy játékfilmes koncepció robotok, robot állatok, és a digitális kultúrához köthető kiemelkedő újítások, sőt még egy Mars járó koncepció robot is bemutatásra kerül. Egy időfalon bemutatjuk, hogy honnan hová fejlődtek a robotok és azt is megnézhetjük, hogy miben jobb egy robot és miben egy ember.

Az ipari robotikát a KUKA és FANUC cégek robotkarjai képviselik. A gyerekek nagy kedvence pedig egyértelműen KOKO a UNITREE cég lenyűgöző tudású robotkutyája lesz, aki elképesztő mutatványokra képes.

A Magyar Honvédség jóvoltából pedig egy igazán lenyűgöző robot kerül kiállításra, amellyel a tűzszerészek dolgoznak. Ezekkel a technikai vívmányokkal kerestetik meg majd később szereltetik szét az éles bombákat.

Azzal mindenki egyetért, hogy rengeteg ipari területen szükség van a robotokra, amelyek megkönnyítik gyártás folyamatait, és persze abban is, hogy ezeket a technikai vívmányokat küldjük be például fertőtleníteni egy szobát, vagy megkeresni egy bombát, de tényleg egy robottal szeretnénk találkozni egy étteremben? Valóban egy robottól szeretném megtudni, hogy mikor megy a repülőm?

Örülnénk, ha a liftben egy „robi” segítene eligazodni? Tényleg néhány éven belül a mindennapjaink része lesz egy robot? Ezekre és megannyi más kérdésre is választ ad a fantasztikus World of Robots kiállítás.

Kihagyhatatlan élmény, felüdítő szórakozás a család minden tagja számára. A kiállításra látogató diákok és diákcsoportok pedig átfogó képet kapnak a 21. század átfogó digitális, és robotikai K+F fejlesztésekről ahol a Budapesti Műszaki Egyetem és Pázmány Egyetemek fejlesztései is bemutatkoznak.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és a limitált beengedés végett, javasoljuk www.jegy.hu oldalon
váltsák meg előre belépőjegyeiket.

A kiállítás helyszínén jegypénztár működik és 2022.03.03.-tól mindössze 3 hónapig lesz látogatható.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Dorottya

Gózon Gyula Kamaraszínház, Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház

Csokonai Dorottyája szellemes, vagány komédia a férfiak ellen fölkelő, elhanyagolt dámákról - költői bravúr, huncut, kócos remekmű Nagy-Kálózy Eszter jutalomjátékával!

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!