Program


Völgyesi Gabi: Unique akusztik
2

Völgyesi Gabi: Unique akusztik

Az est során új felállásban lesznek hallhatóak a - tavaly 20. születésnapját ünneplő - Unique zenekar legnagyobb slágerei.A másfél órás koncert biztos kiszakadást jelent a rohanó hétköznapok világából és - ha hagyjuk - felrepít légies könnyedséggel katartikus magasságokig.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 5. péntek, 20:00

Völgyesi Gabriella énekeső ezúttal három fantasztikus művész társaságában lép színpadra. Az Artisjus-dijjas Dajka Krisztián kíséri őt gitáron, ütőhangszeren 2017. „év ütőhangszerese” díját elnyert Czibere József játszik, valamint a formációban először lesz hallható a komolyzene világából is ismert hegedűművész, Bujtor Balázs.

Egy energikusan lüktető, néhol érzékien simogató, különleges akusztikus koncertre tarthatunk számot, ahol a három hangszert zseniálisan megszólaltató zenészek játéka, valamint az énekesnő összetéveszthetetlenül egyedi hangja és átütő karizmája garantál egy megismételhetetlen, unikális zenei élményt.

Információ:

A koncertre az (álló) jegy 3.900 Ft, VIP (ülő) jegy: 6.900 Ft.

VIP jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni korlátozott számban, állójegyeket pedig a helyszínen is lehet váltani 2019. március 4-től 12-18h között munkanapokon.
A VIP jegyek birtokosai a koncert után közönségtalálkozón vehetnek részt, amelynek során az énekesnővel, valamint vendégművészeivel találkozhatnak. A közönségtalálkozó helyszíne a galérián lesz kialakítva. Ezen kívül asztal mögül, egy pohár pezsgő társaságában élvezhetik a koncertet, amely alatt és után folyamatos felszolgálás biztosított számukra.


Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találd meg saját válaszod a Magyar Menyasszony című kiállításon!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!