NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA – Vegán desszertkészítő tanfolyam február 24-én Kovács Zoltán vegán séffel
Ez a tanfolyam átfogó tudást és tapasztalatot ad a VEGÁN konyha alapjairól, amit a kreatív séf segítségével sajátíthat el. Egyéni és csoportos munkavégzés, közös főzés, bemutató és a végén egy közös étkezés, ami megkoronázza az alkalmakat.
Jó hangulatban, EMLÉKEZETES ESTÉN vehet részt, ahol magabiztosabb, önbizalommal telibb lesz, új recepteket, metódusokat lát, továbbá egy olyan szemlélethez jut, ami a séf 15 éves vegán életmódjából, és 30 éves szakmai tapasztalatából fakad.
Várjuk szeretettel tanfolyamunkon, VÁLJON ÖN IS SAJÁT KONYHÁJA SÉFJÉVÉ!
DESSZERTKÉSZÍTŐ TANFOLYAM PROGRAMJA
– anyagismeret, beszerzési források
– főzéselméleti alapismeretei
– gyakorlati módszerek
– vágástechnikák
– egyéb konyhatechnológiai eljárások
DESSZERTKÉSZÍTŐ TANFOLYAM MENÜSOR
– Meggyes-diós piskóta
– Almás pite
– Nugátos karamell golyó
– Szilvalekváros gombóc
– Aranygaluska
– Tejberizs epervelővel
* A program változtatásának jogát fenntartjuk!
ÁLTALÁNOS TANFOLYAMI INFORMÁCIÓK, JELENTKEZÉS MENETE, FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A tanfolyamra/kurzusra való jelentkezés kizárólag előzetesen lehetséges. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!
A tanfolyamon/kurzuson 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.