Program


Várkert Jóga - Jordán Adéllal

Várkert Jóga - Jordán Adéllal

Az a másfél négyzetméternyi terület, ami a matracod, és az a másfél óra, amit jógára szánsz, leképezi, hogy hol tartasz jelenleg az életedben. Mennyire vagy nyitott saját magad és a világ megismerésére, mennyi ítélkezés, mennyi elfogadás, elengedés, és mennyi türelem van benned.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 16. hétfő, 19:00

Aztán amikor gyakorol, és megtanulja nem összehasonlítani magát másokkal, elfogadni, ahol tart, türelemmel szemlélődni a gyakorlása felett, és elengedi az akarást, akkor váratlanul megszületik egy-egy ászana. Szeretem azokat a szavakat, amelyek számomra a jógagyakorlás során a gerincez kapcsolódnak. Úgy, mint gerincesség, egyenes hát, kötöttség, merevség, hajlékonyság, rugalmasság, oldottság. Nem véletlenül használjuk ezeket a fogalmakat lelki értelemben is. A jógával és a gerinc mozgatásával lelki, spirituális fejlődésünk útján is előbbre jutunk.

Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de kérjük, hozz magaddal saját jógamatracot mert a járványveszély miatt azt nem tudunk biztosítani.

Öltözési lehetőséget sajnos csak a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezz jógához megfelelő kényelmes, a mozgást nem akadályozó jógaöltözékben és vizet is hozz magaddal.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánlatunk


vígjáték esőnap július 21.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!