Program


Valentin napi Pajzán Mesék
2

Valentin napi Pajzán Mesék

Pajzán mesék

Valentin napi cifra történetek csak felnőtteknek, Sebestyén István, a Népművészet Mestere előadásában.
Vendégeinket szerelmi bájitallal kínáljuk a Catering Sharks jóvoltából. (A belépődíj tartalmazza, alkoholos/alkoholmentes italkülönlegesség!)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 15. csütörtök, 19:00

 A cím azonnal beindítja a a fantáziánkat. A székely pajzánságok fedőnéven futó anekdotafüzérét a legteljesebb hagyományőrzés jegyében állította össze Sebestyén István. Vicces történetek, amelyekben csecses-faros menyecskék a főszereplők, akik néha megszellőztetnék az aranyfészküket, ám mindig akad valami legín, aki aranymadarat szeretne abba a fészekbe ültetni...

Sebestyén István, a mesemondó, népművész a közönség szeretetét 2006, első lemeze megjelenésének éve óta élvezi. A lelkesedése töretlen, képességei pedig a bukovinai székelyek, és a tágabb értelemben vett székelység hiteles krónikásává emelték. Amit elmond ugyanis, és ahogyan mindazt elmondja, nem felvett póz, nem manír, hanem esszenciája annak, amit a családi asztalnál kilenc testvére és munkás szülei között, illetve a falubeliektől megtanult.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM! Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja…

Koncert Máté Péter halálának 40. évfordulójára

Erkel Színház

Szeptember 9-én lesz 40 éve, hogy az egyik legkiválóbb énekes Máté Péter eltávozott közülünk. Csodálatos dalait a mai napig is…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!