Program


#truBudapest - a recruiting nonferencia

#truBudapest - a recruiting nonferencia

Örömmel tudatjuk, hogy elsőként az országban megrendezzük a truBudapest recruiting NONFERENCIÁ-t!

Mi az a Recruiting NONFERENCIA?!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Thursday, June 07 2012 9:00AM

A Recruiting NONFERENCIA (avagy angolul: unconference) Bill Boorman, a világ negyedik legmeghatározóbb recruiting szakemberének találmánya.

Célja, hogy a HR és Toborzás-kiválasztás szakmák legfrissebb, legégetőbb és/vagy leginkább terítéken levő kérdéseit vizsgálja meg úgy, hogy egy-egy adott téma köré egy elismert témavezetőt állít, aki egy szabad beszélgetést moderál a jelenlevők között.

A truBudapest szerkezete épp az, hogy bárki részt vehet ezeken a beszélgetéseken, bárki kérdezhet, vitázhat vagy dönthet úgy, hogy inkább csendben figyel és megfigyel. A beszélgetések igazi „mondandója” a közösség tapasztalatából és a különböző nézőpontok ütköztetéséből kialakuló diskurzus lesz.

Mindösszesen öt szabályunk van:

·         Nincsenek prezentációk, mert a legjobb tudás a teremben van, és a beszélgetésekből bontakozik ki.

·         Nincs powerpoint, mert szeretjük, ha a tekintetek megtalálják egymást, és valós kapcsolat alakul ki (szak)ember és (szak)ember között.

·         Nincsenek standok, reklámasztalok, mert a résztvevők majd akkor vesznek tőled valamit, ha valóban meggyőzted őket ott és akkor, amikor leülsz köréjük és beszélgetsz.

·         Nincsenek névkitűzők, mert hisszük azt, hogy ha valakit szeretnél megismerni, odamész hozzá és bemutatkozol.

·         Nincs dress code, mert szeretnénk, hogy a lehető legkényelmesebben érezd magad.


További információk a www.truBudapest.com honlapon!

Our offer


Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Különleges, látványos koncerttel és sztárvendégekkel várják a rendezők a zenerajongókat az MVM Karácsonyi Koncertre, amely 1999 óta évente a karácsonyi ünnepeket megelőző napokban kerül megrendezésre a Zeneakadémia Nagytermében.

Follow us!


Suggestions


Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert

Papp László Budapest Sportaréna

A legszebb és legjobb filmzenék újra a Budapest Sportarénában. A Győri Filharmonikus Zenekar, Wolf Kati és a VoiceStation közreműködésével.

EROS RAMAZZOTTI

Papp László Budapest Sportaréna

Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb olasz előadó olyan dalokkal, amelyek a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én…

2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.


Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept