Program


Tíz kicsi bűnjel - Egy szerelem története

Tíz kicsi bűnjel - Egy szerelem története

Egy nő és egy férfi vívódásai önmagukkal és egymással, a megismerkedéstől az újra és újra egymásra találáson át a közös életükig. Többek között Dés László, Presser Gábor, Cserháti Zsuzsa, Somló Tamás, Udvaros Dorottya, LGT, Hungária, Jazz+Az, Emil Rulez dalokon, Sztevanovity Dusán, Bereményi Géza és még sok nagyszerű szerző – néhol versként előadott – dalszövegein keresztül ismerjük meg érzéseiket, kapcsolatuk bonyodalmait.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 28. szombat, 19:00

“Tíz kicsi bűnjel” – egy szerelem története

Zenés est Tatár Biankával és Gulyás Leventével

 

Előadók:

Tatár Bianka (színésznő): ének

Gulyás Levente (zeneszerző): zongora, ének

 

Egy nő és egy férfi vívódásai önmagukkal és egymással, a megismerkedéstől az újra és újra egymásra találáson át a közös életükig. Többek között Dés László, Presser Gábor, Cserháti Zsuzsa, Somló Tamás, Udvaros Dorottya, LGT, Hungária, Jazz+Az, Emil Rulez dalokon, Sztevanovity Dusán, Bereményi Géza és még sok nagyszerű szerző – néhol versként előadott – dalszövegein keresztül ismerjük meg érzéseiket, kapcsolatuk bonyodalmait. A dalok, dalszövegek és versek egy egésszé állnak össze, egyetlen történetet elmesélve.

Az előadás széleskörű zenei és szöveganyagának köszönhetően kortalan, így minden korosztály számára élvezhető, érzelmes és szórakoztató.

A műsor címét Dés László és Bereményi Géza egyik szerzeménye ihlette, mely Básti Juli és Cserhalmi György “Hallgass kicsit” című albumán jelent meg és az előadásunkban is fontos szerepet tölt be.

„Ez egy szerelem története, nem feltétlenül a miénk, de természetesen egy ilyen sztorinál mindenki saját magából építkezik. Azt szerettük volna, hogy mindenki megtalálja benne a párhuzamot a saját életével.” (Gulyás Levente)

„Amikor az ember szerelmes, annak vannak látható jelei, s néha „bűnjelei”. A műsorunkat azért kezdjük Presser Gábor Egyszer című dalával, mert a dalszöveg egyrészt őszintén beszél egy igazi kapcsolatról, másrészt a dal utolsó sorából kiderül, hogy ez csupán vágyódás valakire. Ebből indul a történet.” És igen –, úgy gondolom – ebben van a lényeg, hiszen olyan dalszövegeket választottak, amelyek érzéseket mutatnak meg, őszinte, tiszta érzéseket. (Tatár Bianka)

Ajánlatunk


Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot!

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Cotton Club Singers & Hot Jazz Band HANGOSFILM! Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!