Program


Thomas Anders - Modern Talking Band

Thomas Anders - Modern Talking Band

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:00

Egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, amiről azt gondoltuk, idővel majd elfelejtjük, de nem tudjuk: a Thomas Anders által képviselt Modern Talking legendája újra éled TOKAJON.

 

A Modern Talking évtizedekig uralta a pop világát: Magyarországon 9 listavezető daluk volt, világszerte több mint 150 millió lemezt adtak el. Egyes országokban tízszer annyit, mint Whitney Houston, ötször annyit, mint Michael Jackson, és többet, mint az ABBA és a Beatles összesen. Thomas Anders, az énekes egy 150 lakosú faluban született, Münstermaifeldben, 1963-ban. Anyja háztartásbeli, apja a falu polgármestere. Thomas már 5 éves korában fellépett egy falusi ünnepségen, majd tizenévesen kisebb diszkókban énekelt, gitározott, zongorázott. A nagyközönség 15 éves korában fedezte fel, az SWF rádióadásában, ekkor már a Thomas Anders művésznéven. Németül énekelt, tipikus német táncdalokat, és angol slágerek német változatait, amelyek a szerelemről és a szomorúságról szóltak. Mindig nagyon adott az eleganciára, és ekkoriban jelent meg a koncertjein a később oly jellegzetes “semmibe bökő mutatóujj és átható pillantás”. 1981-ben lépett fel először a televízióban, innentől kezdve sorozatban készítette a kislemezeit. A Modern Talking megalakulásáig 9 lemeze jelent meg, 18 felvétellel. Későbbi társával, Dieter Bohlennel 1984-ben alapították meg a Modern Talking nevű formációt. Pontosan 33 évvel ezelőtt.
2017 Július 29 a tokaji Fesztiválkatlanban – Magyarországon – ez évben valószínűleg utoljára élvezhetjük Thomas Anders hangját. A koncerten felcsendülnek a jól ismert, fülbemászó dalok – Cheri Cheri Lady; You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Sexy Sexy Lover – melyeket hallgatva felidézhetjük, újraélhetjük a hozzájuk fűződő érzéseket, hangulatokat.

A Thomas Anders and The Modern Talking Band a legmodernebb hangzás- és fénytechnikával megfűszerezett óriási, kihagyhatatlan élményt ígér a nosztalgiázni vágyó közönségnek!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az…

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!