Program


Terepsegway túra Hévízen - Kerub - 1,5 órás

Terepsegway túra Hévízen - Kerub - 1,5 órás

Barangolás Hévíz eldugott helyein. Kezdő túránk az egész család számára ajánlott, minden korosztály számára kitűnő szórakozás.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Info: indulás a Bázisról 10.00; 12.00; 14.00

A Kerub túránkon nem maradunk le Hévíz nevezetességeiről. Bejárjuk járgányunkkal a sétáló utcát, érintjük a “megkerülő sétányon” a méltán világhírű Hévízi-Tavat, a Véderdő Parkot. Barangolunk Hévíz nyugati városrészén, ahol láthatjuk a modern Evangélikus-Református templomot, a Városházát és a Szentlélek Római-katolikus temlomot is. Kiváló választás mindazoknak, akik először próbálják a segwayezést, hiszen változatos terepviszonyok között élhetik át a csodajárgány által nyújtott élményt.
Mátrafüred és Budapest után 2014. óta már Hévízen is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni! A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerűen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.

Max. terhelhetõség: 120 kg.

A túrák ára tartalmazza:
– közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
– 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
– Segway kölcsönzést
– bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
– kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
– 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

akár -20%
Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!