program


Tap Factory
3

Tap Factory

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Torsdag, 16. April 2015 19:00

Nyolc pasi, ütőshangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és jó hangulat. Ezekkel a szavakkal tudnánk körülírni a TAP FACTORY csapatát és a látványos showműsorukat.

A hordók, autó felnik, közlekedési táblák azaz a városi dobok, a sztepp, a humor, az akrobatika és a tánc különleges kombinációja a show.  

Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, "városi dobokon" diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

A külföldi kritikák azt írták, hogy aki szerette a STOMP és a Blue Man előadásokat, az ezt  is imádni fogja. Szerintünk a legjobb ha megnézi a videót és máris érteni fogja miről beszéltek.

2015-ben Magyarországra érkezik a legendás TAP FACTORY produkció. A TAP FACTORY egy olyan színházi és zenei show összegyúrása, amiben minden benne van amit szeretünk. Az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig. Kicsit olyan érzése van a nézőnek, mintha a STOMP, a Lord of the Dance és a Cirque du Soleil legjobbai találkoztak volna és együtt hoztak volna létre egy új produkciót. A TAP FACTORY először jár Magyarországon, így egy igazi szenzációnak lehetnek szemtanúi a nézők. A TAP FACTORY turné állomásai Pécs, Veszprém, Debrecen és Budapest lesznek.

Aktuelt


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Follow us!


PÅ PLAKATEN


2024 Tihanyi Szabadtéri Játékok - Meseautó - musical vígjáték Szép

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna az autószalonban Kovács Verával.

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrádi Királyi Palota lovagi tornapályája

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.