Program


Szeretni bolondulásig Szulák Andreával

Szeretni bolondulásig Szulák Andreával

Szeretni bolondulásig – Szulák Andrea estje.

Magyar táncdalok dzsessz köntösben Szulák Andreával és a műfaj jeles magyar képviselőivel. Andalító utazás a magyar zene csillagainak ösvénye mentén.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. szeptember 25. szerda, 21:00

Páratlan élmény részesei lehetnek a budapesti Orfeum vendégei ezen a dzsesszestén. Szulák Andrea a tőle megszokott alázattal és profizmussal, a Szeretni bolondulásig című lemezének dalaival kápráztatja el közönségét Balázs Elemérrel és ifj. Szakcsi Lakatos Bélával karöltve, de saját bevallása szerint esze ágában sincs felvenni a versenyt a műfaj jeles magyar képviselőivel. A popstafétát azonban átadja a mostani fiataloknak.

Szulák Andrea természetes és közvetlen kommunikációjával született háziasszony, konferanszié. Az énekesnő magát szerényen a produkció csupán egy elemének, a hatodik hangszernek aposztrofálja, akinek megtiszteltetés, hogy a „fiúk” befogadták maguk közé. Mintha egy baráti társaság jött volna össze egy zenés, sztorizós találkozásra, ami alatt a magyar szívnek és fülnek kedves melódiák – Szeretni bolondulásig, Félteni kell, Találkozás egy régi szerelemmel, Valaki kell nekem is, Mondd, miért szeretsz te mást, A legtöbb ember, Nem történt semmi, Holnap, ki tudja, holnap látsz-e még? – csendülnek fel dzsesszes hangzásban.

A színpadon első osztályú zenészek örömzenélése folyik a szabadság érzésének tetőfokán. Andalító utazás ez a magyar zene csillagainak ösvénye mentén, tisztelgés az Apostol együttes, Cserháti Zsuzsa, Karády Katalin, Kovács Kati, Máté Péter, Mikes Éva, Ruttkai Éva, Szécsi Pál, Tolnay Klári és Zalatnay Sarolta előtt.

Közreműködik
Balázs Elemér – dob
ifj. Szakcsi Lakatos Béla – zongora
Fenyvesi Márton – gitár
Lakatos ’Pecek’ Krisztián – nagybőgő
Zana Zoltán – szaxofon

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.500 Ft
Standard: 1.500 Ft

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Kövess minket!


További ajánlataink


Fischer Ádám 75 Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!