Program


Szekeres Adrien Adventi Nagykoncert

Szekeres Adrien Adventi Nagykoncert

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 19. kedd, 19:00

Szekeres Adrien

„egy Csendes éj”

Akusztikus adventi koncert

 

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem.

- Az adventi rohanásban fontos, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát – emelte ki Szekeres Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már, templomokba, nagy koncerttermekbe. - Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény – árulta el az énekesnő.

Az adventi koncert egy igazi családi kikapcsolódás, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot.

- Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek az előadásaimra, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot – emelte ki Szekeres Adrien.

Az este során Adrient férje, Kiss Gábor kíséri zongorán, két vokalistával kiegészülve. A karácsonyi dalok mellett Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel, miközben kis történeteken keresztül betekintést kapunk a dalok születésébe és az ahhoz fűződő emlékekbe.

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Kövess minket!


További ajánlataink


Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

KoncertM, Siófok - Plázs Nagyszínpad

LŐDD BE A SÉRÓD, SZÓLJ A BARÁTAIDNAK ÉS BULIZZ A BALATONON FENYŐ MIKLÓSSAL!

“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!