Program


SZABÓ BALÁZS: KÖZEL – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

SZABÓ BALÁZS: KÖZEL – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

Szabó Balázs "Közel" - lemezbemutató gospel koncert

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. április 17. péntek, 19:00

A hazai, kortárs gospel zenei élet egyik legjelesebb és legkedveltebb képviselője Szabó Balázs, aki a 2010-ben megjelent első lemeze (Legnagyobb Ajándék) után 2011-ben Egyetlen Út címmel jelentetett meg új albumot, majd 2013-ban adta ki 3. önálló lemezét - Váltság Válság címmel. A megjelenés napján sajtótájékoztatón mutatta be a lemez címadó dalához készített klipjét, a Lurdy Moziban. Igen nagy népszerűségre tett szert, köszönhetően fiatalos, lendületes, mégis őszinte, szívvel-lélekkel előadott dalainak köszönhetően, amelyek szövegét és zenéjét is Balázs írja. Zenei stílusát a gospel, a funky és a pop-rock jegyek ötvözése jellemzi. Lemezeit CD-n, és letöltő kártyán (download card) is megjelentette - a digitális zenehallgatást kedvelők számára.

Szabó Balázs 2014-ben is folytatta a dalok írását - ebben az évben már közzétette a Szentírás, Énekek Éneke könyve alapján - feleségének - írt "Szerelmes dal" című művét, majd februárban, a legutóbbi lemezének záródalához készített klipet "Van Élet", májusban pedig a pop-rock vonalat erősítő "Fel nem adom" című slágerét mutatta be, amelynek klipje és maga a dal is Balázs repertoárjának egyik legkedveltebb száma.

2015-ben új albummal jelentkezik Szabó Balázs, folytatva a megkezdett utat a kortárs pop-gospel zene világában. Az új lemez húsvétra készül el, "Közel" címmel. A tervek szerint a megjelenésre új videoklippel is készül a szerző és a sajtótájékoztató sem marad el.

Az új kiadvány kézzel fogható változata ismét újítás lesz Balázstól, ugyanis a tokban CD + DVD lemez is lesz; a digitális zenehallgatók pedig a CD hez képest egy-két extra dalt is kapnak a letöltéskor és a letöltő kártyás vásárlás esetén.

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!