Program


Slow Village: Lassú Palota / HEY, JUNE!
2

Slow Village: Lassú Palota / HEY, JUNE!

A régisulis hiphopot cseppet sem anakronisztikusan játszó - három mc-vel és két dj-vel kiálló - Slow Village 2016-os megalakulása óta mostanra jutott el odáig, hogy az ország összes klubjában headlinerként léphet fel, a nyári fesztiválok többsége pedig esti sávokra hívja meg.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 2. vasárnap, 20:00

Két nagylemeze és több EP-je mellett díjnyertes klipjei is többszázezres nézettségeket generálnak. A Müpába egy kifejezetten erre az estére létrehozott előadással érkeznek, amely egyszerre lesz összegzése és picit újraértelmezése mindannak, amit eddig létrehoztak.

A Slow Village ars poeticája a nagybetűs rapzene körül forog: „nyakmozgató groove-ok és karakteres loopok, rímek a szcéna legbelsejéből, amik nyomokban költészetet, slamet és némi iróniát tartalmaznak. Egyfajta B-boy csibészség, edukált gettómentalitás, kis igazi íz az erősebb fűszerek kedvelőinek. Dobképletek, minták, bassline-ok a kisszobából a nagyszínpadra”. A kvintett olyan műfaji nagyágyúk előtt tiszteleg, mint a névadásban is ihlető, legendás detroiti Slum Village, a Lootpack vagy az A Tribe Called Quest, de falusias romantikájukat a 21. századra szabják. Lemezeiket, a 2017-es 201X-et és a 2020-as Útont a szakma és a közönség is lelkesen fogadta. Akárcsak rövidebb kiadványaikat, mint a 2018-as Miezmágenin'-t, a 2022-es, Takeshivel közös Lassú Falváról Na'Conxypanba című albumot, a szintén azévi Sztoritellt, vagy a legutóbbi, 2023-as ; című anyagot. A Sztoritell klipes dalai a hatodik Magyar Klipszemlén nyertek rangos díjakat - a címadó szám egyenesen az év videoklipje lett. A Müpában a különleges, összegző-újraértelmező koncerten izgalmas vendégzenészekkel, menő előadókkal együtt lépnek színpadra.

Slow Village:
MC - Gergály Norbert „glsch”
MC - Nagy Dénes „Nash”
MC - Balázsovics Mihály „Tink a Mulató Azték”
DJ - Zsigri-Nagy Bálint „Slow”
DJ - Őrsi András „ONE-AB”

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO Shining Venice.

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!