Program


Rock\'n\'Roll and Rockabilly Show
7

Rock\'n\'Roll and Rockabilly Show

Ők azok, akik szórakoztatják és táncra perdítik majd a közönséget a fesztiválon: Mystery Gang; Naked Truckers; Flying Times; Fifty's Heaven, Rootsters

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. június 20. szombat, 20:00

Mystery Gang

A Mystery Gang 1998-ban alakult. Stílusuk színes, a rockabilly és a rock and roll mellé a garage rock lezserségéből és a modern nagyváros lüktetését hozó jungle hatásból is inspirálódtak.

Megalakulásuk óta itthon és külföldön több mint 1600 koncertet adtak. Könnyűzenei munkásságuk mellett filmzenéket is írtak az amerikai Townies és a Till Attila által rendezett „Pánik” című filmekhez. Sőt, filmszerepet is vállaltak már: az énekes-gitáros Egri Péter Brenner szerepét alakítja Fonyó Gergely „Made in Hungária” című mozifilmjében.

Naked Truckers

A zenekart Tommy Fox dobos alapította 2009 októberében. Mitch Farty (nagybőgő) és Little G. (gitár / ének) csatlakozott hozzá, hogy valami igazán ütős, autentikus rockabilly zenét játszanak. Hamarosan koncertezni kezdtek a helyi klubokban és kocsmákban, és gyorsan elterjedt az együttes híre. Ezután készítették első felvételeiket, amelyeket később Tommy összegyűjtött From the Garage címmel, és elindultak első külföldi turnéikra. Az együttes "Jump!" című videoklipje 2014-ben megnyerte a Berlin Music Video Awards "Best Live Act" kategóriáját.

Sokféle zenei stílus és előadó volt hatással zenéjükre: a blues-tól és a ragtime-tól kezdve a metálon keresztül a punkig mindenféle életérzés belefér ebbe a körbe. A legjobban talán a 2000-es évek nyugati parti rockabilly hulláma formálta az együttest.

Flying Times

A Flying Times az ország egész területén, illetve külföldön is rendszeresen fellép. A zenészek több évtizedes zenei múlttal rendelkeznek, több híres rock and roll zenekarban (Cadillac, Madarak, Jaws, Szigeti fiúk, Roll Sakte Boogie) csiszolták tudásukat. Műsoraik felölelik a műfaj legnagyobb alakjainak (Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Hungária, Komár László) dalait, emellett természetesen több mai slágert is repertoárjukra tűztek. Több fesztivál, színházi fellépés és klub buli van már a hátuk mögött, és kísérték már Fenyő Miklóst, Komár Lászlót, Dolly-t, Miller Zoltánt és Dósa Matyit is.

Fifty’s Heaven

A Fifty’s Heaven 2011 őszén debütált Budapesten, megalakulásuk azonban jóval korábbra tehető. Az egykori duóból hat főre bővült együttes egy baráti társaság, és ez meghatározza koncertjeik hangulatát, aminek egy részében a rock and roll neves képviselőinek (Elvis Presley, Chuck Berry, Little Richard stb.) slágerei gitárcentrikus formában szólalnak meg, esetenként a szaxofont és zongorát helyettesítve. A repertoár másik felében magyar dalok szerepelnek, köztük saját szerzeményeik, amelyekben fellelhetők az 50-es évek stílusjegyei, előnyben részesítve a dallamosság és a ritmus természetes egyensúlyát.

Rootsters

Félúton járnak a Teddy Boy rock and roll és a punk rock között. Érintették a rockabilly-t és a country-t is. Mivel az összetevők azonosak, de az arányok mások, mint egy hagyományos rock and roll bandában, ezért ők ezt „trash and rollnak” hívják. Egy nagyon friss zenekarról van szó, ugyanis 2014-ben jelent meg első hangzóanyaguk és abban az évben részt vettek az X-Faktorban is, úgyhogy érdemes figyelni a srácok zenei karrierjét, mert még bármi lehet belőlük.

Facebook-oldal: Tokaj Fesztiválkatlan

 

 


 

 

 

 

Ajánlatunk


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!