program


Repülő GRÚZOK - GRÚZ VIHAR
2

Repülő GRÚZOK - GRÚZ VIHAR

Tíz perces álló tapsvihar öt kontinensen!

A Repülő Grúzok névvel titulált Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncszínház - közép európai turnéja alkalmából Magyarországon! Cegléd városa az egyik helyszín!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Torsdag, 03. Maj 2012 19:00

A tavalyi évben Magyarország nagyvárosain végigsöpört a Grúz Vihar. A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncszínház 22 alkalommal lépett színpadra, és mindenhol teltház és óriási ováció fogadta a világhírű együttest. Sajnos néhány város nem osztozhatott a nagyszerű látványban, hiszen a szervezők képtelenek voltak mindenhová eljuttatni a produkciót. Most azonban újabb lehetőség nyílik arra, hogy a még kimaradt városokba is eljusson a grúz csoda. Az együttes 2012 áprilisában és májusában a Benelux államokban, Ausztriában és Szlovákiában teszi tiszteletét, ám a Concert Europe rendezvényszervező iroda jóvoltából most 4-5 előadás erejéig ismét Magyarországon lesznek a  Repülő Grúzok.

A Georgian Storm című produkció nem véletlenül járta be a világ legnagyobb színpadai. Ilyen tüzes temperamentum, ilyen elsöprő energia ritkán látható és érezhető a színpadon. A több mint 2000 előadást megélt szuperprodukció egy nagyon egyszerű, de igaz mottója: 10 perces álló tapsvihar 5 kontinensen! Több mint 2 millió néző nem tévedhet!

A modern formában tálalt autentikus zene, a mágikus előadásmód, és a színpompás ruhák tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket. A Georgian Storm a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról szól. Ha azt hiszik, hogy mindezt nem lehet eltáncolni, akkor nagyon tévednek! Láthatunk párbajt, esküvőt, kardtáncot – lenyűgöző technikai tudású akrobatikus táncművészektől.

Sokak szerint a Repülő Grúzok a világ legjobb táncosai.

Az előadás időtartama 2 x 45 perc.


Részlet az előadásból: www.livepoint.hu/georgianstorm

Aktuelt


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Follow us!


PÅ PLAKATEN


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

SZABADAKARAT >>>> Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A koncertszínházi előadás Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmét mutatja be a mai kor eszközeivel, innovatív színpadi megoldásokkal és népszerű…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.