Program


Phronesis / BTF 2018

Phronesis / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 20:00

Közreműködik: Jasper Høiby – nagybőgő, Ivo Neame – zongora, Anton Eger – dob

A dán nagybőgős, Jasper Høiby, az angol Ivo Neame és a svéd Anton Eger 2005-ben alapította meg a Phronesis elnevezésű triót. A londoni székhelyű együttes a Jazzwise magazin szerint a legizgatóbb és legizgalmasabb zongorás trió az Esbjörn Svensson Trió felbukkanása óta. Az együttes második lemezét (Green Delay, 2009) már komoly szakmai figyelem övezte, több díjra is jelölték, a harmadik lemezt (Alive, 2010) pedig mind a MOJO, mind a Jazzwise „Az év jazzalbumának” választotta.

2016-ban már a hatodik lemezanyagukat (Parallax) jelentették meg, a felvételeket az Abbey Road Stúdióban készítették. 2017-es, The Behemoth című albumukat a Frankfurti Rádió Big Bandjével vették fel. Az elmúlt hónapokban a Phronesis turnézott az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában és Skandináviában, 2017 nyarán pedig Észak-Amerika hét fesztiválján léptek fel.

A Budapest Music Centerrel közös program.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!