Program


Pena Flamenca - Interaktív közösségi program

Pena Flamenca - Interaktív közösségi program

A "peña" spanyol szó (ejtsd: penya). Hagyományosan a helyi kultúra ápolására létrejött kis közösségeket értünk alatta, ahol a tevékenységek széles skálán mozognak: éneklés, zenélés, táncolás, versolvasás, társadalmi és sport események megvitatása, evés, ivás... stb.
Közös szál az együttlét, a valahová tartozás élménye.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 13. vasárnap, 17:00

A "peña" spanyol szó (ejtsd: penya). Hagyományosan a helyi kultúra ápolására létrejött kis közösségeket értünk alatta, ahol a tevékenységek széles skálán mozognak: éneklés, zenélés, táncolás, versolvasás, társadalmi és sport események megvitatása, evés, ivás... stb.
Közös szál az együttlét, a valahová tartozás élménye.
A "peña flamenca" tagjai, akik a flamenco körül gyűlnek össze, nem hivatásos művészek, hanem műkedvelők, a flamencot szeretők és ismerők.
Ezen a délutánon bárki belekóstolhat a flamenco világába Pécsett. Aki szeretné, kipróbálhatja, megtapasztalhatja, hogyan jön létre az éneklő, zenélő, táncoló és tapsoló résztvevők szavak nélküli összhangja, és hogyan sodor magával mindenkit a közösség ereje.
A program résztvevői táncolni, énekelni és tapsolni tanulhatnak Nagy Eszter vezetésével, Yazhyan Terézia énekes és Alex Torres gitáros, valamint a Pécsi Flamenco Egyesület tagjainak közreműködésével.
A részvétel korra, nemre, táncos illetve zenész képzettségre való tekintet nélkül mindenkinek ajánlott.

Ajánlatunk


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza...

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy édesanyja, hanem egy szülész-nőgyógyász: Dr. Virágvári Imola.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!